Surrounded by great people

Annonse!

Skjermbilde 2015-11-13 kl. 15.38.17

I går jobbet jeg i flere timer sammen med Janne fra Makestyle.no. Jeg har samarbeidet med Janne i 7 år og hun har blitt en utrolig god vennine av meg. Vi er flinke til å skille pleasure and business, men helst liker vi begge deler på en gang. Jeg hadde med masse deilig mat til oss, bl. a frosties, boller og masse annet godt. Tok også med en blomst (julestjerne) sjokolade og kort til Janne, da hun har vært veldig syk. Heldigvis fikk hun gode nyheter av legen sin forrige uke om at hun er på bedringens vei. (Takk gode Gud)

Vi testet hudprodukter, sminke, hårprodukter osv i flere timer. Viktig for meg at de produktene jeg anbefaler til dere er av topp kvalitet og virkelig fungerer så bra som man forventer.

Jeg kan allerede røpe at 3 av hårproduktene jeg testet fikk håret mitt til å skinne som aldri før.  Hudproduktene jeg testet gav huden min en fantastisk fin glød, og sminken smeltet i ett med huden slik at det gav et vakkert resultat.

Under ser dere noen «backstage» bilder av prosessen jeg gikk igjennom.

DSC00207DSC00128DSC00177DSC00191DSC00193Skjermbilde 2015-11-13 kl. 15.39.13

Jeg gleder meg til å vise dere alle produktene vi testet og fortelle dere om min opplevelse med det. (Det kommer i diverse innlegg fremover)

Jeg var hjemme sent etter jobb, det vil si rundt 19:00, og rakk akkurat å fikse ferdig alt klart før Olav og jeg fikk middagsgjester. Det var faktisk andre dagen på rad vi fikk middagsgjester, men bare hyggelig det.

Onsdag kveld hadde vi besøk av Aleksander og Gabrielle, hvor vi serverte en kyllingrett med ingefær og chilli. Til dessert hadde vi hjemmelaget brownies med vaniljeis. I går fikk vi besøk av Christian og Henrikke, da lagde jeg  thaimat til middag og sjokoladefondant til dessert. Nam – nam !

DSC00259

Jeg elsker de lekre møblene våres fra TM Design. Jeg ønsker meg nesten alt fra Tm design. Jeg har sett et lekkert bord, og en sykt kul daybed som jeg vurderer å bestille før jul. Gøy med interiør, spesielt når det finnes så mye lekkert som det gjør hos Tm design.

DSC00258 DSC00257

Jeg kom litt i julestemning av julestjernene jeg kjøpte i går. Kjøpte fire stykker mens jeg først var i gang. (til 100 kr – det var billig 😉

DSC00262

Må si jeg har en lekker mann også. Hvis dere lurer på hva den blåe «dingsen» i bakgrunnen er, så er det et bordtennisbord ! Tror ikke det er så mange som har det stående i stuen 😉

DSC00263

Litt «bubbler» har aldri skadet noen… Eller ? 😉

DSC00102

Fine Gabrielle som sprer så mye glede rundt seg <3  Synd jeg ikke tok flere bilder denne kvelden… Hadde vært hyggelig å slengt på et bilde av vår gode kompis Aleks, også. Ja,ja neste gang.

DSC00285

Verdens beste kjærestepar <3 Christian og Henrikke <3 Alltid like morsomt å være sammen med de.

Er det en som får mye oppmerksomhet, så er det katten vår, Bolle <3

Henrikke ble helt forelsket i den tjukke villkatten vi tok inn i varmen for et par år siden. Navnet er det Dennis som har bestemt, og er meget kledelig, spør du meg.

DSC00287DSC00296

Bolle kan brukes til så mangt.

DSC00297

Den katten er Olav sin største kjærlighet – det er jeg sikker på. Ha, ha !

DSC00299

Blir en rolig helg på Olav, Dennis og meg, derfor passet det fint med middagsgjester midt i uken. Vi er invitert til fjellet, men det skjer alltid så mye rundt oss, så tenkte det hadde vært deilig med en rolig helg sammen.

Olav har invitert Dennis og meg med på bowling og pizza i kveld, det gleder vi oss stort til. Dennis sov hos pappaen sin fra torsdag til fredag, så det var ordenltig koselig å hente han på skolen i dag. Minner på konkurransen jeg har gående // HER

Kult at så mange har deltatt – YEJ !

Husk at det også finnes produkter for gutter/menn på Makestyle.no så dere er selvfølgelig hjertlig velkommen til å delta i konkurransen.

Vi trekker som sagt en heldig vinner på søndag !

Ha en fin dag videre.

God helg 😉

//

This week we had dinner guests two days in a row.
It’s not often we do it, but it was really nice to have visit from someone we love to hang out with.Dennis has been with his dad, so it was great to see him again today.
Olav, Dennis and I gonna have a smooth and quiet weekend together.
Olav is taking Dennis and me out for bowling and pizza tonight. YEJ ! Someone’s feeling lucky tonight 😉

Don’t forget that you can win products from Makestyle.no  // HERE

Have a great weekend.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.