Always show your love

Hei godinger.

Skjermbilde 2015-11-14 kl. 15.13.16

Tragiske nyheter å våkne opp til i dag.

Synes virkelig synd på alle menneskene som er involverte og sender min kondolanse til ofrene og familiene deres for de grusomme terrorangrepene.

Må være forferdelig å ikke kunne føle seg trygg i sin egen hjemby. Paris er ikke alene om det, og enda verre er det å tenke på.

Olav og jeg planla å reise på juleshooping til en storby, Paris var en av byene vi vurderte. Ser heller ut til at det blir juleshopping hjemme. Kjenner jeg blir utrygg og usikker av å tenke på å fly noen steder nå.

Forstår virkelig ikke hvordan noen mennesker kan tillate seg å ta andres uskyldige menneskers liv ? Forferdelig og ekkelt å tenke på at det finnes så mange onde mennesker her i verden !

Skulle ønske verden ble et bedre sted å leve i, men elendigheten, krigen og urettferdigheten tar vel aldri slutt ? Alltids lov til å håpe… <3

Ingen vet hva morgendagen vil bringe, så viktig å sette pris på det man har. (F.eks livet )

Jeg nyter hver dag med mine nære og kjære, og setter stor pris på hver dag jeg får med de.

Jeg vet hva det vil si å miste noen man er glad i, og det er jeg ikke alene om. Synes bare at man skal dø av naturlige årsaker, som f.eks alderdom, og ikke fordi man blir skutt ned og drept !

<3

//

My condolences go to the victims and their families after the horrific terrorist attacks in paris.

It’s so scary to know that there is so much evil in this world.

No one knows what tomorrow will bring. 

Always show your love and appreciate those you love in your life.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.