Våre veier skilles

Hei godtfolk.

Tenkte å skrive om opplevelsen min fra <<Kjendis Farmen>> i et eget innlegg, men MÅ bare få takke for alle de som har fulgt med, heiet på meg og sendt verdens hyggeligste meldinger til meg. Jeg begynte faktisk å grine i går, da jeg leste alle kommentarene fra Dere på facebooken min og instagram (@meisterlinni). Det varmet hjertet mitt ordentlig, men som sagt skal jeg skrive mer om dette i et eget innlegg senere i dag.

Her kommer en gladnyhet til alle bilentusiaster der ute.

Selv har jeg alltid vært en ekte bilentusiast, og lærte meg fort alle bilmerkene som barn.

Jeg glemmer aldri da jeg var ute og lekte med vennene mine utenfor barndomshjemmet mitt da det kjørte en Audi TT forbi meg. Jeg var vel rundt 10 år.  Jeg stoppet helt opp og følte meg nesten litt hypnotisert. ha,ha ! Det var først da jeg forstod hva «kjærlighet ved første blikk» var. Neida! Men jeg ble litt «forelsket» i den. Jeg har aldri vært noe spesielt opptatt av dyre vesker, eller sko, men jeg har alltid vært skikkelig interessert i biler. Jeg digget å leke med biler som barn, spesielt sammen med storebroren min. Det hadde Dere vel ikke trodd? Lekte selvfølgelig med Barbier også altså, men småbiler var en av favorittlekene.

I fjor ble en av mine drømmer sanne. Jeg ble en lykkelig eier av en splitter ny Audi TT Roadster S Line (cab) 2016 modell.

Den er alt jeg har drømt om når det kommer til biler, og er en sann drøm å kjøre! Nå har det seg sånn at vi er 3 i familien, og bilen min har kun to seter, så derfor må jeg «dessverre» skaffe meg en litt større Audi. En litt mer familievennlig bil.

Det er med tungt hjerte jeg må si farvel til denne bilen.

Sammen med Erik Arnesen Bryn har vi bestemt at en av mine heldige lesere kan få muligheten til å ta over en meget hyggelige avtale for leie av TT’n videre. Nærmere info kan du få ved å kontakte Matias hos Erik Arnesen Bryn Matias.orlien@eabryn.no )

Denne bilen er en av mine livs største kjærlighet, så neste mann BØR ta godt vare på den.

Blir spennende å se hvilken bil jeg ender opp med. (Okey da, så har jeg allerede funnet den, og den er pretty amazing!)

Får den i slutten av april, begynnelsen av mai – det er da det blir aktuelt for den av dere som skal ta over TT’n min. Perfekt, ettersom cab-været er rett rundt hjørnet da.

Jeg er overhodet ikke materialistisk av meg, jeg er rett og slett bare en ekte bilentusiast! Ain’t no crime about that.

Hvilket bilmerke er din favoritt ? Og hvorfor?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *