Trondheim leverer

God lørdag folkens.

Nå befinner jeg meg på et hotellrom i Trondheim.

Jeg sitter på sengen med ansiktsmaske i hele trynet, og skiskyting i bakgrunnen. (HEIA Emil Hegle Svendsen, Ole Einar Bjørndalen, Sigleif Johannes og resten av gjengen <3 )

Leirmasken min er fra Makestyle.no Den renser i dybden og gir derfor en følelse av at du har babyhud i «trynet».  Du finner den // HER

Niklas har dratt på Solsiden kjøpesenter for å shoppe med faren hans.

I kveld skal vi feire 70.års dagen til stfarmoren hans, Britt. Det gleder vi oss veldig til. Det er også hovedgrunnen til at vi er her. Niklas har verdens herligste familie, så det er alltid en fryd å være med de. «En livat gjeng sjø».

Vi spiste en digg middag på hotellet igår, (Hamburger og pommesfrites), så dro vi ut en liten gjeng på et utested som heter <<Fire fine>>. For et sted, for et liv, og for noen herlige mennesker. Tusen takk til Espen Briz Selbo, som bidro til at det ble ekstra hyggelig for oss. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal dit. Kai, en av onklene til Niklas, er helt kongemann, så det ble ekstra liv med han på byen. Aldri kjedelig når han er i nærheten. Er det en ting jeg virkelig elsker, så er det å danse, og det ble det mye av i går.

Vi la oss rundt 4 i natt, så var litt reduserte da vi stod opp i dag.

Etter en stor og deilig frokost på hotellet og et par timer ekstra på øyet, er jeg nå i toppform og klar til ny fest.

Sorry for bildekvaliteten, men måtte hente det fra snapen min. Jeg skal huske å ta litt bilder med vanlig kameraet mitt også. Glemmer det når jeg snaper så mye.( På snap heter jeg Meisterlinnii med to i’er på slutten)

Jeg får vaske av ansiktsmasken min før huden min detter av her.

Ønsker alle en fin lørdag videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *