Happy Valentine’s day

Hei alle hjerter.

Happy Valentine’s day.

Nå har jeg i samarbeid med <<Amazing Jewelry>> Jessheim, plukket ut to heldige vinnere fra konkurransen hvor du og en venn kunne vinne et smykke hver fra Amazing Jewelry.

Valget falt tilfeldigvis på Monika Karin og Bente Therese. Gratulerer så mye. Dere vil bli kontaktet på facebooken Deres i løpet av dagen.

Håper dere ble glade!

Til dere andre som ikke vant; ny konkurranse kommer om ikke så lenge, så fortvil ikke.

Passer fint å gi bort noe i dag, da det er Valentine’s day.

Selv ble jeg overrasket av min kjære Niklas. Han hadde pyntet til med røde roser, levende lys, sjokoladekake, jordbær og skrevet de vakreste ord til meg på et nydelig kort.

Det var så uventet, for da han var på butikken, ryddet jeg litt, gikk i dusjen og ante fred og ingen fare. Jeg hadde glemt at det var valentine’s day… Da han kom hjem ropte han inn til meg på badet og sa at jeg ikke kunne kommet ut før det var klart. Forstod at det var noe han skulle stelle i stand, men trodde egentlig det var frokost. Da jeg kom ut i stuen og oppdaget alt han hadde gjort ble jeg helt satt ut. I tillegg spilte han en av sangene våres «A Thousand Years» på full guffe.

Åååh <3 Gjett om jeg smeltet?

Jeg er heldig som har en så fantastisk snill kæreste som Niklas. Tro meg, vi har våre krangler og uenighetet som par flest. Livet er ikke alltid en dans på roser for oss heller, men er det noe vi begge vet, så er det at vi virkelig elsker hverandre og at ingen av oss vil gi opp vår kjærlighet. Den er i våre øyne unik og ekte!

Av alle kjærlighetsshistorier er vår min favoritt!

Happy Valentine’s day kjære lesere.

Hva syns du om Valentine’s day?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *