Tilbake til barndommen

God morgen alle skjønne mennesker.

Jeg har hatt Dennis Michael denne uken og har nytt hvert eneste sekund sammen med sønnen min.

I tillegg til jobb, skole, lekser og alt annet som opptar meste parten av  tiden vår, har vi også rukket å kose oss litt. Vi var blandt annet på kino for et par dager siden og så <<Vaiana>> sammen med Niklasen. Vi likte filmen kjempegodt, så den bør dere dra å se. En fin film for hele familen.

Dennis reiser på vinterferie med Pappen sin i dag, så derfor fikk han bestemme noe ekstra hyggelig vi kunne gjøre sammen i går. Han bestemte at vi skulle bake boller.

Vi fant frem en deilig oppskrift og ble veldig fornøyde med resultatet. Bollene ble store, luftige og viktigst av alt smakfulle!

Legger med oppskriften vi brukte: http://trinesmatblogg.no/2012/04/08/kanelsnurrer

Mens vi ventet på at bolledeigen skulle heve, spilte vi noen runder Mario Kart med Niklas, før han måtte på jobb.

Det morsomste med å bake boller er jo selve rullingen/bakingen. I vårt hjem sparer vi ikke på verken smør, sukker, eller kanel. Dennis rullet for harde livet til julemusikk – Ha, ha! («Jula varer helt til påsken»)

Da vi ventet på at de skulle heve for andre og siste gang, vasket vi og ryddet vekk alt, slik at det ble rent og pent igjen. Da bollene skulle inn i ovnen, satte vi på en Disney film og ventet (i en duft av herlig bakst) på at de skulle bli ferdige. Duften av nybakte boller er noe av det beste som finnes. Det tar meg tilbake til barndommen min, da jeg kom hjem og mamma hadde bakt verdens beste boller. Den herlige følelsen glemmer jeg aldri! Ingen boller i hele verden slår mamma sine, men det nærmeste jeg kommer bollene hennes er selvfølgelig Dennis og mine sine 😉

Dennis løp bort til ovnen da de var ferdige og hylte av glede, da de hadde blitt dobbelt så store.

Dennis Mike sa det var de beste bollene han hadde smakt i hele sitt liv.(Er det lov å si jeg er enig?) Vi brukte tilsammen (med etterheving og alt) tre timer på å bake disse bollene. Ikke overraskende tok det kun 3 minutter å spise de opp -ha,ha ! Vi sparte en god del til Niklas, og frøs ned resten.

Deilig å tenke på at både kjøkkenskuffen og fryseren er full av nybakte boller. Nam,nam!

Det ble en utrolig fin kveld med Dennisen min. Viktig med kvalitetstid midt opp i en travel hverdag. Vet at Dennis Michael kommer til å få det kjempefint på vinterferie med pappaen sin, men jeg kommer selvfølgelig til å savne han.

Mammasinguttebass <3

Selv skal jeg jobbe nesten hele vinterferien. Fra mandag – fredag skal jeg blandt annet jobbe som gjesteprogramleder sammen med Michael i P4, det gleder jeg meg veldig til. Vi finner alltid på mye morro, så bare å tune inn P4 fra mandag av!

Bildene over er fra da jeg var gjesteprogramleder for de forrige gang.

Gjestet NRK P3 tidligere denne uken.

Alltid like hyggelig å være på besøk hos de. Du kan høre hvordan det gikk her: https://radio.nrk.no/serie/p3morgen/MYNR01003317/15-02-2017#t=2h5m01s

Skal også gjeste <<God morgen Norge>> på mandag med noen av mine herlige venner fra << Kjendis Farmen>>. De sier de ikke får nok av oss?! Ha,ha! Hyggelig det altså. Vi sier da ikke «nei takk» til å gjeste et av Norges koseligste Tv-program.

Jeg skal også i gang med lue, genser og votte kolleksjonen, Lothepus, og jeg skal gi ut sammen. Vet at det er sinnsykt mange som gleder seg til den vår kommer ut. Jeg har overtalt Lothe til å putte inn litt rosa og lilla i noen av mønstrene, så dette blir helt rått!

Slenger med et par bilde av oss fra finalefesten. Ha,ha!

We are family <3

Har mange flere, men de får jeg legge ut en annen dag. (Kanskje;)

Ønsker alle en god helg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *