Long Time No See

Hallaisen.

Long time no see.

Jeg hadde en magisk arbeidsuke hos Michael i P4.

Legger med noen morsomme klipp fra uken min hos p4.

Her kan du høre hvordan Niklas bestod testen Michael tok på han:

MD hp Linni Niklas bruk-6

Best for han at han klarte det – ha,ha!

De fleste folk synes det er litt flaut å lure folk i «Fem på», jeg elsker det, så lurte flere av vennene mine.

Sammen med Marius (på bildet over) som har «Fem på» «lurte» jeg «Lotto» Ingeborg(fra kjendis farmen) Hun lo så hun grein, Henning Solberg ble litt satt ut først, men lo godt da han forstod det hele var kødd. Det siste lydopptaket med bestevenninen min ,Henriette, ble aldri sendt på luften, da vi var redde for hvordan folk ville reagere. Uff a meg. Vi er fortsatt bestevenner i dag, hvis noen lurte – Ha,ha! Tore (fra kjendis farmen) syntes vel dette var morsomst av alle. Jeg hadde selvfølgelig fått hans fulle velsignelse før jeg brukte han i pranken min.

FEM PÅ – Linni ringer Lotto-Ingeborg

Drømmegjesten min ble Henning Solberg, og det ble en utrolig hyggelig sending.

Det var terdje gangen jeg var gjesteprogramleder i P4, og jeg gleder meg allerede til neste gang.

Noe annet jeg virkelig gleder meg til er å hente ungen min på skolen i morgen. Han har tilbringet vinterferien med pappaen sin, så nå skal det bli godt å få han hjem igjen.

Niklas og jeg har vært hjemme hele ferien og jobbet begge to. I helgen tok vi det med ro. Eller, det vil si lørdag og søndag. Fredag dro vi på date på Sawan og hadde en utrolig fin kveld sammen. Etter middagen stakk vi en tur innom skybaren på Grand hotell og møtte tilfeldigvis våre gode venner, Petter «katastrofe» og hans fine Mira med noen venner. Tok noen drinks med de før vi dro hjem.

Jeg skrev jo «Jeg digger deg» brev til Petter, da jeg var hos P4 forrige uke. Du kan høre brevet på lydopptaket under. 

MD 240217 Linni Meister digger Petter Katastrofe

Han fortjener hvert ord.

Lørdag lagde Niklas verdens beste enchiladas til meg. Det var første gang jeg smakte den retten og den smakte helt amazing!

Elsker at kjæresten min er så god til å lage mat. Vi begge er glade i å lage mat, så her i huset bytter vi på. Ellers gikk resten av helgen mest i å se på tv-serier, filmer, playstation og koooos. En utrolig avslappet og deilig helg.

Er også veldig fornøyd med vippene mine jeg fikset hos Eger Skin Clinic for et par dager siden. Har sverget til de i flere år nå, og det med god grunn. Topp kvalitet som holder lenge. Deilig å våkne opp med vipper «on fleek». Du kan lese mer om Eger Skin Clinic her: https://egerskinclinic.no

I dag har Niklas og jeg filmet en greie for TV2.

Dere kan se det neste lørdag. Synes Nikals er så naturlig og flink foran kameraet – det gjør det ekstra kult å jobbe med han.

Flinke og fine kjæresten min.

Bildet over ble brukt i en sak som var av oss i KK forrige uke. Du kan lese den her: http://www.kk.no/showbiz/farmen-oppholdet-har-endret-meg-42860

Vinterferien er slutt for noen, men begynte for andre i dag. Håper de som har hatt vinterferie har kost seg masse, og de som skal på ferie får det helt fantastisk!

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.