Beauty tips

Hei fininger.

Denne flotte dama, Janne, har jeg samarbeidet med i over 7 år nå.

Janne er gründeren bak Makstyle.no og vunnet flere priser for den fantastiske nettbutikken sin. Det er så velfortjent!

I dag hadde vi møte om diverse vi skal gjøre sammen fremover. Gleder meg til å teste ut flere nye produkter de har fått inn.

Tar alltid med litt ekstra god mat og drikke når vi har møte.

Sunnheten sjæl er meg, ja.

Lagde en sminkevideo med «Dajana makeup» i samarbeid med Makestyle.no som ble en stor snakkis og sett av hundretusenvis av mennesker. Den tok også helt av på min instagram @meisterlinni. Du kan se sminkevideoen vi lagde her: https://www.instagram.com/p/BO4eM6dBvoG/?taken-by=meisterlinni

Etter dette måtte vi selvfølgelig lage flere sminkevideoer, så de kommer ut om ikke så lenge.

Den mye omtalte Peel of masken fra Decrusto prøvde jeg mens jeg ble filmet.

The Original Black Peel Off Mask (100 ml.) fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud.

Masken fjerner ikke bare overfladiske urenheter men den renser porene i dybden og reduserer hudens overflødige fettproduksjon som bidrar til å hindre nye hudormer.

Beroligende planteekstrakter i masken hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse slik at den blir myk og med tydelig forminskede porer.

Viktigst av alt, den er Ikke testet på dyr!

Var både deilig og kaldt å få den på, satt i 30 min med den, før Dajana rev den av. Lugget litt innimellom, men det må man regne med. Resultatet var fantasisk og huden min føltes ut som silke etterpå.

Du kan se videoen her:

På videoen ser man at jeg har fått blåveis på haken. Den er borte nå. (Niklas som sover urolig, så fikk albuen hans mitt i trynet her forleden. Ha,ha!)

Anbefaler den til både gutter og jenter som ønsker å fjerne hudormer. Black peel mask finner du her: https://goo.gl/HwIqrU

Jeg skal farge brynene til Niklas etterpå, det gleder jeg veldig til, da det trengs! Skal vise dere før og etter bilder. Jeg skal bruke Tinting Kit Brown fra // HER Håper resultatet blir bra, da jeg aldri har prøvd det før. Deilig med en forsøkskanin.

Noe av det aller beste med dagen min i dag, var da jeg hentet min herlige unge på skolen – det var stor gjensynsglede! Savnet han fælt, da han var på vinterferie, men visste at han storkoste seg med både besteforeldre og pappaen sin.

Liker selvfølgelig best når hele min lille familien er samlet, da er jeg på mitt lykkeligste!

Bildet er hentet på snapen min hvor jeg heter @meisterlinnii med to i’er på slutten.

Håper dere ble glad for litt beauty tips.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.