De gærne har det godt?!

God kveld godtfolk.

Det har vært en produktiv dag for min del. Jeg har vært i spennende møter og møtt fantastiske folk. Skal flytte bloggen min over til United Influencer, og gleder meg selvfølgelig veldig til det. Sier i fra til dere når den nye bloggen er klar.

Ekstra hyggelig var det selvfølgelig å se Lothepus og Petter igjen. Har ikke sett Lothepus siden finalefesten, så han fikk en ekstra god klem. Vi hadde business-møte + deilig lunsj på «Olivia» sammen. Ble ikke akkurat stille, eller kjedelig ved bordet vårt. Ingen hemmelighet at vi har mye morsomt å komme med, og lo ss nesten ihjel til tider. Veldig glad i de «guttebassene» mine <3

Gleder meg allerede til neste gang vi ses, og alt vi skal gjøre sammen fremover.

Nå skal jeg møte min sprudlende, flotte og herlige vennine, Mia Gundersen. Vi har ikke hatt tid til å treffes på evigheter, så det skal bli ordentlig hyggelig å catche opp. Vi ble ordentlig gode venner i 2013, etter at vi dro til Marocco sammen for å ri på drommedarer/kameler i forbindelse med «Senkveld-duellen». Jeg har aldri hatt så vondt mellom beina før, og de dyrene minnet mer om dinosaurer, enn drommedarer/kameler…

Legger ved videoen fra da vi re på disse kamelene, eller hva f*** det var.

Ha,ha! De gærne har det godt!

Uansett, det ble en opplevelse for livet jeg sent vil glemme. Vi klarte selvfølgelig å miste flyet vårt TO ganger på vei hjem… Ha,ha! Hadde det litt for koselig på flyplassen i London, hvor vi mellomlandet. Har aldri ledd så mye i hele mitt liv, og vi kom oss hjem til slutt.

Vi får satse på at Mia og jeg slipper å ri hjem på disse i kveld… Godt vi har Über, dere.

Ønsker alle en strålende kveld videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.