Meant to Be

Heisann hoppsann.

For en fantatsisk kveld Mia og jeg hadde sammen på torsdag.

Ler fortsatt bare av å tenke på hvor gøy vi hadde det. Jeg er heldig som har så mange fantastiske mennesker i livet mitt. Vi har også noen planer sammen på lur, men det får dere vite senere. Filmet jo masse på snap denne kvelden, så har dessverre ingen bilder av oss fra denne kvelden. (Må bli flinkere til å ta bilder igjen…)

Denne uken gjorde jeg noe jeg selv mener er veldig viktig for oss kvinner over 25. Jeg dro til Unilabs på Majorstuen og tok Mammografi. Min Grandma har hatt brystkreft, men overlevde heldigvis! Moren hennes(min oldemor) døde av brystkreft og Pappaen min døde også av kreft, så tenker det er greit å sjekke meg i ny og ne. Ingen vits i å vente med å sjekke seg, spesielt ikke hvis det ligger sykdom i familien. Jeg kan ikke huske sist jeg var så nervøs og felte noen tårer både før og etter sjekken. Heldigvis var alt normalt i brystene mine og jeg kunne puste lettet ut. Mine tanker gikk til alle de som får negative nyheter etter en slik undersøkelse. Viktig å sjekke brystene sine jenter, ikke bare «vise de frem».

Håper du over 25 husker å sjekke deg – det er verdt det. Du  kan lese mer om det // HER

I går skulle jeg egentlig i bursdag, men endte opp med å bli hjemme hele kvelden, kose med kjæresten, krangle med kjæresten, ha makeup- *** med kjæresten, krangle litt til og så kose igjen… Med andre ord, en helt normal kveld for oss. Ha,ha! Mangler ikke på passion i vårt forhold i hvert fall.  Jeg fikk utrolig nok ladet opp til i dag og godt er det, for i dag har jeg vært nødt til å være ekstra «supermom», da Dennis har overnattingsbesøk av bestekompisen sin, Jan. Etter at jeg hentet Dennis hos pappaen sin istad, og kompisen hans Jan, dro vi på kino i håp om å få billetter til «lego-filmen», men alt var utsolgt?! Tok med guttene på leketøysbutikken i stedet, hvor de fikk plukke ut hver sin leke. Kjøpte også gave til Tammy – kjæresten til Dennis, som vi skal i bursdag til i morgen. De gikk sammen i Akerbrygge barnehage og har vært kjærester siden.

Tok dette bildet forrige gang de møttes <3 De er så utrolig søte! Familien til Tammy driver «Tammy Sushi» på Tjuvholmen. Ikke rart jeg er fornøyd med «dame-valget» til Dennis, da de selger verdens beste sushi der og er verdens herligste mennesker!

Etter leketøysbutikken tok jeg med guttene på Mc’Donalds, det var selvfølgelig stor stas. Nå sitter de på rommet og «gamer» xbox. Er så herlig å høre hvor egasjerte de er, hvordan de prater sammen, og høre på den herlige barnelatteren deres, her jeg sitter på kjøkkenet. Dennis roper på meg hver gang han får eksta mye poeng på spillet de spiller. Ha,ha! Ingenting er som en mors bekreftelse!? <3 Jeg roper seff tilbake: «DET ER HELT RÅTT!» uansett hvor mange poeng han/de får.

Jeg skal snart sette på en film til de og servere lørdagsgodt. Elsket når Mamma gjorde det for storebror og meg på lørdager. Det er sånne «små ting» i livet man husker for alltid.

Niklas begynte tidlig på jobb i dag og kommer nok til å jobbe i hele natt… Han er sykt flink! Kommer til å savne «apekatten» min, men gleder meg til å bli vekket av han når han kommer hjem.

Når guttene har lagt seg her skal jeg ta meg en tur på Casino – on line! Det gleder jeg meg veldig til. Elsker blandt annet slotsmaskinene på Nordicbet. Føler også for å spille poker, ettersom NM i Dublin nærmer seg. Gleder meg som en liten unge til det. Det var jo via poker jeg møtte my MAN, Niklas!

Dette bildet er fra første gang jeg møtte «love of my life» på poker cruiset til Nordicbet i 2014. Niklas satt jo rett bak meg?! (I den stripete genseren) Sykt! Hvem hadde trodd at det skulle bli oss TO år senere?!

Før jeg kan kose meg med poker må det jobbes litt først. Må gjøre ferdig noe regnskap, svare på mailer, sende fakturaer osv. Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde 8:00-16:00 jobb, mens andre ganger elsker jeg jobben min. Sånn er det vel for alle ?!

Håper dere får en super lørdag videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.