Work like a boss

Jeg kan ikke tro at jeg har klart å trene 4 dager på rad denne uken. (Stolt!)


Innbiller meg at jeg allerede ser forskjell – ha,ha!

Treningen blir ekstra gøy med kjæresten min ved min side.

-… spesielt når han bruker meg som levende manual.

Vi trener på <<Studio Jobbsprek>> som ligger på akerbrygge. Det må være verdens fineste og beste treningssenter, så vi er mer enn fornøyde med å trene der!

Grunnen til at jeg har vært litt ekstra flink til å trene denne uken har kanskje noe med at jeg skal opereres til helgen! Blir et par uker til jeg får trent igjen da, så greit å få gjort det nå mens jeg kan. Jeg gruer meg til narkosen, men gleder meg til å våkne til at det hele er ferdig! Jeg er vel en av få mennesker som HATER narokse?! Forteller mer om operasjonen etter den er utført.

Over til noe annet, denne uken var det min tur til å ha Dennisen min og vi har kost oss masse sammen. Søndag var vi blandt annet og besøkte graven til Mamma og pappa(var ikke akkurat koselig, men føltes godt etter at vi hadde vært der), og så dro vi i bursdag til kjæresten hans.

Dennis valgte ut det meste vi pyntet graven med. Elsker lyset med engelen på <3

Går ikke en dag uten at jeg savner mammaen og pappaen min. Det som gjør mest vondt er at Dennis ikke får tilbringet tid med de… Håper og tror de er rundt oss.

Mandag spiste vi en hyggelig middag ute med Niklas. Må si de har utrolig god mat på Tatakii. (Ligger der gamle Nodee lå)

Min fine og flinke gentlegutt <3

Tirsdag lagde jeg tre forskjellige retter, men det var det verdt. Elsker å lage mat og kose meg hjemme med guttene mine. Vi spilte spill og så på film.

I går tok vi oss en tur til Røa bad – det må jeg si falt i smak. Dennis har vært der mye med pappaen sin, men første gang Niklas og jeg badet der.

I morgen skal han til pappaen sin igjen, men er heldigvis ikke lenge til vi ses igjen.

Du kan følge meg på snapchat hvor jeg heter Meisterlinnii (med to i ‘er på slutten) På instagram heter jeg @meisterlinni

Ellers stresser jeg som bare det om dagen med å få unnagjort viktige ting som blandt annet regnskap og annet diverse, da jeg blir sengeliggende en god stund etter helgen.

Glad for at jeg har en flink regnskapsfører som Inger. (Hun holder til på View frilands regnskap)

Var i møte i går med Amazing Jewelry,(smykkebutikk) som jeg jobber som modell for. Hyggelig å hilse på eierne som kom helt fra Danmark, og ekstra hyggelig var det at mine gode venner, Henning og Maud, var med.

De kjenner også samarbeidspartnerne mine, Lorena og Christer, fra Amazing Jewelry Jessheim.

Alltid hyggelig med business and pleasure.

Elsket jumpsuiten jeg hadde på meg fra popovic.no Synes de har så utrolig mye lekert ! Du finner den ved å trykke // HER

Flere lekre godbiter finner du her: https://popovic.no

Mens mor var i møte, passet Niklas på Dennis. De hadde guttekveld og fikk besøk av både pappaen og lillebroren til Niklas. Jeg er heldig som har en kjæreste som er så flink med sønnen min og i tillegg er en utrolig flink kokk. Niklas slutter aldri å imponere meg, det er helt rått!

Nik og jeg er inni i en veldig fin periode sammen nå. Vi begge elsker jo seff det! Går jo opp og ned mellom oss som alle andre par, men ingen tvil om at vi er helt gale etter hverandre. Vi har en kjemi ute av denne verden, så ikke rart jeg elsker å henge med kjæresten min. Vi gjør jo det meste sammen og trives med det. Ikke sikkert det vil være sånn for alltid, så nyter det så lenge det varer.

Gleder meg til den nye bloggen min på United Influencers er oppe og går. Det blir hundre ganger bedre å blogge da. Er heldivis ikke mange dager til.

Håper dere er snille med hverandre og har det bra.

Natta alle sammen og sov godt !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.