Sjakk Matt

Hallaisen folkens.

Velkommen til  min nye blogg hos UI – WOHOOO!  E n d e l i g er den oppe og går!

Jeg lagde jo et nytt innlegg på den gamle bloggen min i dag tidlig, men det kom altså ikke med, da de holdte på å oppdaterte denne bloggen. Ikke noe å tenke på, da jeg kun brukte ca to timer på det innlegget…

Hjelper ikke å grine, så får skrive et nytt heller.

Jeg har vært hjemme de siste fire dagene (pga jeg er nyoperert, hva får dere vite senere) og ligget rett ut. Kan ikke huske sist jeg tok livet så med ro?! Tiden har for det meste gått til å se på Netflix, spilt Casino på nett, spilt spill med Niklas, blandt annet sjakk, som jeg forøvrig slo han i etter kun FIRE trekk. Nå var det første gang vi spilte sammen, så har jeg spilt en god del mer sjakk enn det han har. Jeg har blandt annet spilt mot selveste sjakk-proffen, Lahlum. Du kan lese mer om det ved å trykke // HER.  Niklas og jeg har også blitt helt hektet på en serie som heter «POWER» på HBO, så vi har sett en god del episoder av den. Glad for at jeg klarte å jobbe litt hjemmefra i dag, og fikk unnagjort litt praktiske og viktige ting som å betale regninger, svare på mailer og blogge. Jeg klarte også å komme meg ut en tur – det var digg ! Nik og jeg spiste en «romantisk» lunsj sammen på «Pizza da Mimmo» og så cruiset vi rundt sammen med taket nede på favoritt bilen <3 Var jo DET digge været i dag, så det måtte utnyttes til det fulle!

Resten av kvelden går vel på å bruke den stakkars kjæresten min som «forsøkskanin» på noen produkter fra Makestyle.no. Haha! Dere kan følge oss på snapchat hvor jeg heter «Meisterlinnii» med to i’er på slutten, og Makestyle.no sin snap. (Pleier å ta over den når jeg tester ut produkter)

Jeg vil nok en gang ønske alle hjertlig velkommen til min nye blogg. Skriv gjerne hva dere ønsker mer av på bloggen min. Alltid hyggelig med litt ekstra tips fra DERE <3 Det kan være alt fra spørsmålsrunde, mere videoer, vlog osv.

Ha en strålende kveld videre.

klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.