MINE TOPP FEM MUST HAVES

Alltid kult med litt makeup-tips, eller hva? I hvertfall syns vel noen av dere det?!

Jeg har vært så heldig å bli sminket av Dajana Makeup opptil flere ganger. Forrige sminkevideo vi lagde sammen i samarbeid med Makestyle.no er sett over hundretusen ganger – det er jo ganske villt!

Denne gangen lagde Dajana en litt mer «naturlig» sminkelook på meg.  Du kan selv dømme om du likte sminken, eller ikke.

Selv er jeg veldig glad i shimmer og gulltoner, da jeg er naturlig gyllen hudfarge. (Arvet litt av fargen fra Sri Lanka genene etter min mor)

Tenkte også å dele mine TOPP FEM MUST HAVES

Nr.1 – Lebestift

Favoritt lebestiften min for tiden er Evagarden 449 fra Makestyle.no Den er jordfarget/nude i fargen og føles ut som silke når man tar den på. Fargen sitter lenge og får leppene til å se myke og delikate ut. Den inneholder utrolig nok  anti-age ingredienser. Me LIKE!

Evagarden lebestiftene kommer i flere farger og kanskje du finner din nye favoritt // HER

Man kan aldri få for mye lebestift, mener jeg.

Nr.2 – Concealer.

Duo Consealeren fra Nilens jord har jeg vært «avhengig av i 7 år!

Her ser man forskjell på under venstre siden av øyet mitt, kontra under høyre siden av øyet. Etter å ha brukt Duo concealer ser jeg mer våken ut, da jeg har jevnet ut linjer og blå ringer med denn consealeren. Ikke rart jeg elsker denne altså. Du finner den // HER

Nr.3 – Makeup Kit

I denne Makeup Revolution har jeg alt jeg trenger for å få den perfekte look i ett og samme kit. Den inneholder concealer, rouge, øyenskygge, shimmer, solpudder og matt pudder. Den er alltid med i vesken min når jeg er ute og reiser. Sminken smelter fint inn i huden og holder seg fin i timesvis! Den gir en smooth og lekker look. Du finner den // HER

Nr.4 Sminkekost (Med diamanter, vel og merke)

Det er viktig å ha bra sminkekoster som fungerer like bra som de ser ut til. Denne lekre kosten med «diamanter» fra Makestyel.no er spesielt godt egnet til pudder/solpudder. Børsten er ekstremt myk og hårene ligger veldig tett. Den gir et dekkende resultat og børsten skraper ikke opp huden. Den har en fantastsik  myk og behagelig børste. Du finner den // HER

Nr. 5 The Gold Lotion.

Kan brukes som varmebeskyttende i håret, styling og for å få shine på kroppen og glans i håret.

Denne magiske sprayen passer til alle typer hår. Man kan også spraye den på armer og bein for å gi huden ekstra glød og shine. Den beskytter og gir energi til håret. Ganske sykt å tenke på at den inneholder mikronisert gull pulver (24k)

Hvem vil vel ikke ha ekte gull strødd over seg?!

Du finner den // HER

Vel, det var mine Topp fem must haves !

Håper dere ble glad for tipset.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

6 kommentarer

 1. Brigitte

  Wow!!!!😍😍😍😍

  1. <3

 2. Hei 🙂
  Lurt på hvilken kajal du bruker på våtlinjen ?

  Klem fra Oda

  1. Bruker eyeliner fra Nilens jord fra Makestyle.no 😉

 3. Veldig fin naturlig sminke😊 Det jeg stusser på her, er at huden ser litt oljete ut… (regner med det er sminken). Fint med glans – men da bør det ikke være så mye. Det var min personlige mening! 🙂 Ha en fin dag fine deg!

  1. Ja, enig der. Det er fordi vi tok på sminke før oljen hadde tørket ordentlig inn. Ble i hvert fall shiny da 😉