Skjønnheten og Udyret

Hei godtfolk.

I kveld skal jeg på førpremiere på «Skjønnheten og Udyret» med Niklas. Har lenge gledet meg til å se denne filmen, så er superspent! Kan forteller dere i morgen hvilken terningkast jeg/vi gir den.

Har ikke rukket å skaffe noe spesielt outfit til i kveld, så får se om jeg finner noe skjulte skatter i garderoben min.

Jeg har mange baller i luften for tiden, og det er sånn jeg liker det!!! Jeg elsker å jobbe, hvis Dere ikke visste det fra før av.

Et av yndlingsprosjektene mine for tiden har noe med Niklas og meg å gjøre. Kan røpe at det innebærer at vi har kamereaer på oss til tider, men mer om dette får dere vite senere.

I går hadde Niklas og jeg «kjærste kveld» hvor vi spilte «drikkelek», hørte på musikk og drakk vin sammen. Endte opp med at vi danset sammen i stuen – ha,ha! Jeg elsker å danse, så blir alltid over meg av lykke når jeg får med typen min ut på «dansegulvet». Vi hadde en heftig krangel her forleden, men det føles ut som vi  blir nyforelsket for hver gang vi ordner opp. En klok mann sa til meg en gang: (Olaf Tufte) «Man må gå mange runder med sin kjæreste, før man finner ut at det er ekte kjærlighet!» Det er så sant! Olaf og jeg hadde mange gode samtaler, da vi deltok sammen på 71 grader Nord – Norges tøffeste kjendis i 2013. Der fikk jeg meg en venn for livet gitt <3

Får nesten legge med et bilde av oss. (Det er noe uklart, men det får bare «værra»)

Niklas lærte meg en drikkelek som heter «Bussruten». Var morsom den, spesielt ettersom Niklas tapte.

Kjolen min er fra Koutrure. Jeg elsker denne kjolen, da den like fin å se på som den er å ha på seg.

  Ser at lampeskjermen er skeiv, men den har jeg rettet på etter å ha sett på disse bildene. (Sånn i tilfelle noen av dere la merke til det -ha,ha!)

Vi spilte også et spill som heter «EGO» og tror dere ikke navnet mitt dukket opp på et av spørsmålskortene ?! Det var sykt rart å se.

Legger ved kortet, så får dere svare ærlig da folkens, på hvem dere helst ville tilbringet 3 år sammen med på en øde øy  av de som er nevnt på kortet. Best dere ikke skuffer meg – ha,ha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

6 kommentarer

 1. Henriette

  Dorull og spenol under tvbordet? hehehe 🙂

  1. Haha. Har en god förklaring på det altså. Dorullen fordi vi har gått tom for tørkerull, så Dennis bruket den etter middagen. Spinol fordi Niklas var tør på beina. Haha! True story!

 2. Hva heter den sangen du og Niklas hører på hele tiden? Som dere kaller deres sang 🙈

 3. Kjære Linni!

 4. Hilde Marie Gjertsen

  Deg selvfølge Linni. Du er en vakker dame med bein i nesa akkurat som min datter Tatjana Marie på 25 år og hun blir 26 den 28 mai(hun er på fb osv). Dere er like nydelige, men datter min er jo de vakreste i hele verden. Det er jo naturlig siden hun er datteren min. Aldersmestig sett kunne du vært min dater. Prøved å legge deg lit fb men fikk beskjed at du hadde nådd grensen for venner. HVa er det for noe tull. Du er jo en kjendis og jeg Liker deg så godt. Så på 71 grader Nord med deg og så flink som du var. Håper å høre fra deg. Gå inn på fb og søk på Tatjana Marie så ser du hvor nydelig hun er i sin mammas øyne. Det var koselig å sende en mld til deg. Har sett deg i 4 stjernes middag også. Koselig å snakke med deg. Du er min yndling og favoritt kjendis Linni. Alt du er med på må jeg bare se. Koselig med en tilbakemelding. Masse klemmer fra Hilde Marie Gjertsen:-)

  1. Hei Hilde.

   Tusen hjertlig takk <3. Jeg er heldig som har lesere/følgere som deg! Vit at jeg setter kjempestor pris på alle dine ord som varmer. Ønsker deg og din nydelige datter alt godt <3