Tredje episode av LINNI VS 30

God kveld til store og små.

Nå kan dere se 3.episode av Vloggen <<LINNI VS 30>>.

Dere får se mer til Lothepus i neste episode. Var så utrolig kos å se han igjen.

Dagen i dag har gått i ett. Stod opp aaaalt for tidlig og klarte ikke å sovne igjen etter at jeg først hadde våknet. (Rundt 06:00?!)  Prøvde å gjøre meg selv trøtt ved og blandt annet spille på telefonen min, og telle sauer vi ikke har i hagen… Men ingenting funket, så da dro jeg heller ræva mi opp av sengen.

Etter en koselig morgen med verdens beste sønnen min, ble han med meg til HUD Asker.

Der tok jeg en behandling for brynene mine som heter <<Mikroblading>>. Det anbefales til alle som ønsker å gjenopprette sin naturlige brynsform, korrigere ujevnheter, skape symmetri og få mer definerte, fyldigere bryn. Behandlingen er semipermanent, og det tar gjerne inntil et år før man trenger en touch-up.

Du kan lese mer om Mikroblading // HER

Det er andre gang jeg er hos flinkeste Jorunn, for å fylle på. Jeg må fylle på en siste gang til før de er helt ferdige. Gleder meg som et lite barn.

Jorunn er en råtass på Mikroblading.

Luksus å våkne opp med perfekte bryn hver morgen, uten å trenge å gjøre noe som helst med de. Blir mindre tid foran speilet nå som brynene mine(netsen) er på plass – Wohooo! Bryn er rammen i ansiktet, så viktig at de ser bra ut.

Du kan lese mer om <<HUD ASKER >> // HER

Etter brynene var på plass, dro Dennis Michael og jeg og handlet middag og lørdagsgodt. Siden han var så flink hos HUD Asker fikk han noen Pokemonkort. (Han elsker pokemonkort!!!)

Det ble en lett og smakfull middag i dag.

Resten av kvelden skal vi se på film og slappe av.

  x

Ingenting er som å tilbringe lørdagskvelden med de man elsker mest her i verden.

Føler meg som verdens heldigste Mamma!

Håper dere også får en kjemepefin kveld.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Tusen takk for veldig trivelig besøk av deg og Dennis i dag! Superhyggelig! 😘