Finnes det mer mellom himmel og jord?

God morgen fine folk.

I dag skal jeg til Larvik for å besøke en klarsynt vennine av meg som også er healer.

Jeg gleder meg helt ekstremt mye til å se henne igjen. Forrige gang jeg dro dit (tre år siden) opplevde jeg noe helt fantastisk! Folk velger jo selv hva de tror på og ikke, men selv velger jeg å tro at det finnes mer mellom himmel og jord. Jeg har vært veldig spirituell av meg fra jeg var barn og har opplevd mye uforklarlige ting, men det kan vi ta en annen gang.

Denne nydelige damen jeg går til er Dansk og bor i Larvik. Forrige gang jeg var hos henne kunne hun fortelle meg at mamma var i rommet. Hun lukket øynene sine mens hun holdt meg i hånden og gjentok det «Mamma» sa til meg. Hun sa; » Min lille primadonna» – mens hun lo litt sånn som Mamma pleide. Jeg sperret opp øyenen mine, da hun sa det. Hvordan kunne hun vite at det var det Mamma sa til meg, da jeg var barn? Mamma kalte meg det for gøy, hvis hun skulle «erte» meg litt. Jeg var ekstremt opptatt av å kle meg ut om en «superstjerne» på høye hæler, med boa skjerf, lebestift og lange øredobber – ha,ha!!! Da kalte mamma meg » Min lille primadonna».  Jeg holdt på å dette av stolen, da jeg hørte «damen» si det?! Jeg hadde nesten glemt det selv, og har heller aldri i mitt liv nevnt det til noen, så det kunne hun ikke finne ut av på egen hånd. Forstod at Mamma var der da.

Damen sa også: «Mammaen din sier noe om et <<shell>>?! Vet du noe om et shell?  Mammaen din gjentar det navnet hele tiden» Jeg svarte:  «Hun mener sikker «Kjell» – det er storebroren min!»

Hun sa at Mamma stod bak meg, strøk meg på ryggen, og fortalte hvor stolt hun var av «lille» jenta si. Hun sa også hvor flink mamma jeg er for Dennis og at hun er så lei seg for alt jeg har måtte takle helt alene.  Jeg knakk selvfølgelig sammen og gråt som bare det, mens jeg gjentok meg selv: «Jeg savner deg sånn Mamma», «Jeg elsker deg!» …

Det var (som dere sikkert forstår) en veldig sterk opplevelse, men ingenting var som å føle Mammaen min så nær meg igjen.

Dette høres jo helt sykt ut, men dette skjedde på ordentlig. Jeg var jo der, så jeg vet hva jeg snakker om.

Siden den gangen har Pappaen min også gått bort. Håper derfor at jeg får kontakt med han i dag, når jeg er med denne «damen».  Man vet aldri, men det hadde hjulpet meg veldig, da jeg savner han sånn. Håper selvfølgelig også på at Mamma «kommer».

Gleder meg også til å få «healing» hvor hun renser meg for negativ energier osv.

Noen velger å gå til en psykolog, eller bruker andre metoder for å bearbeide ting de sliten med, det er bra! Viktig å få hjelp med problemene sine. Etter å ha prøvd ut det meste selv, vet jeg at det eneste som virkelig fungerer på meg, blandt annet å fylle tomrommet etter Mamma og Pappa og den ubeskrivelige sorgen, er å gå til en klarsynt. Jeg er ikke redd for å si det, og er takknemlig for at det finnes slike mennesker. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg kaller denne synske venninen min «damen»?! Det er fordi hun ønsker å være anonym,  og vil kun hjelpe de hun føler virkelig trenger det uten å ta betalt for det. Vi møttes ved en tilfeldighet, og etter den gangen ville hun hjelpe meg. Det har hun virkelig gjort og jeg får ikke takket henne nok, annet enn ved å vise min takknemlighet og en god klem.

Føler meg som et nytt menneske etter et slikt møte, og etter alt som har skjedd de siste årene, gleder jeg meg veldig til å føle litt ro i kroppen igjen.

Ville bare dele dette med dere, da jeg håper folk der ute som sliter med sorg, eller andre problemer vet at det finnes hjelp der ute.

Litt av en start på uken for min del, og jeg skal selvfølgelig forteller dere senre hvordan møte gikk.

Ha en superbra start på en ny uke, som betyr nye muligheter.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

3 kommentarer

  1. Ja, det finnes mer mellom himmel og jord. Jeg har opplevd mye selv. Jeg håper du fikk en fin opplevelse i dag. Klem ❤🏵🎈

  2. Brigitte

    Så utrolig fantastisk vennen!🤗❤
    Varmer utrolig at du får denne hjelpen!❤❤❤

  3. Jeg har aldri lagt igjen en kommentar her hos deg, men etter dette innlegget så må jeg bare! Så fantastisk flott å få oppleve et slikt møte med den/de man har mistet. Jeg skulle så inderlig ønske å få treffe min egen mamma igjen, slik som deg. Det er ikke alle som tror det finnes noe mer mellom himmel og jord – og derfor er det ekstra godt å høre andre som tør å snakke ut om det. Tusen takk for at du skrev dette innlegget.