Episode 5

Hei godinger.

Legger ved episode fem av vlogg- serien til Niklas og meg her.

I morgen reiser Niklas og jeg for å delta (nok et år) på poker NM i Dublin – det gleder vi oss selvfølgelig veldig til. Ekstra «romantisk» er det å tenke på at det var i Dublin, Niklas og jeg møttes for første gang – ha,ha!

Mye av dagen  i dag har gått til møter, så har jeg fått ryddet, vasket klær, pakket og kost masse med Dennisen min. Jeg hentet han tidlig fra skolen i dag, slik at vi har fått ekstra mye tid sammen. Fine ungen min overrasket meg med verdens fineste tegning og hadde skrevet de vakreste ord til meg. Jeg begynte å gråte og fortalte hvor heldig jeg som har han til sønn. Jeg føler meg virkelig som verdens heldigste mamma som har Dennis Michael ! Jeg vet han kommer til å kose seg med Pappaen sin de dagene jeg jobber i Dublin, men vet jeg kommer til å savne han. Det er helt normalt og skulle bare mangle, ettersom jeg er mammaen hans. Hjelper at vi får facetimet og snakket sammen hver dag!!!

Det står: «Til mamma. I love u. Elsker deg. Du er min Mamma. Jeg elsker deg. Du er en ekte Mamma»

Ingenting slår ordene til sønnen min <3

Utrolig gøy at Dennis fortalte at tegningen under er av Lothe, Petter og meg på << Farmen Kjendis>>.

Herlig!

I anledning poker NM fikk jeg de lekreste negler av Siw Charlotte (svigermor) i dag. Luksus å ha en svigermor som driver en av landets fineste salonger <<Studio Galaxy>> som ligger på Olavsgaard.

Ble de ikke fine!?

Nå er Dennis ferdig i dusjen her, så nå må jeg gå. Vi skal se på film og kose oss.

Blir noen hektiske dager i Dublin, men vi skal nok klare å kose oss også. Ekstra hyggelig blir det å å møte mange venner og bekjente av oss.

Holder dere oppdaterte på bloggen hver dag.

Håper dere får en fin kveld videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.