Making space for my future

God kveld folkens.

For en fin påske jeg har hatt med mine nære og kjære.

Dennis sov over hos bestekompisen sin natt til mandag, så da dro Niklas og jeg og spilte poker med en utrolig fin gjeng.

Etter pokeren dro vi for å feire verdens beste Mira (Dama til «Petter Katastrofe»;) og hadde en heidundranes kveld. Jeg er fortsatt støl i kroppen etter all dansingen! Jeg er glad ingen filmet, for å si det sånn… Veldig lei meg for at vi ikke lagret noen av bildene vi tok på snapchatene våre -aaargh! Tenkte ikke over det når vi var fine i farten. Ja,ja! Sitter her nå uten bilder, men med masse minner! Og flere skal det bli. En av de beste kveldene jeg har hatt på lenge.

I går ble det en rolig og fin dag med guttene mine. Deilig at vi fikk ladet ordentlig opp til både skole og jobb i dag.

I dag har dagen min gått til regnskap og husarbeid! Fikk endelig litt orden i klesskapet til Nik og meg. Elsker følelsen av et ryddig og rent hjem. (Btw, så fant jeg hel haug med klær jeg tenker å gi bort til Fretex, men vurderer også å selge noen av de fine plaggene på bloggen for en billig penge)

«Husmoren sin det!» 

Ny episode av Vlogg-serien til Niklas og meg kommer om ikke så lenge. Mye gøy som skjer fremover, så gleder meg til å dele det med Dere.

Ha en fin kveld videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.