Mitt liv nå

Fine dere, det var lenge siden jeg tok en tur innom bloggen min, men det (som alltid en unnskyldning) med god grunn.

Jeg jobber og står på, som de fleste gjør for å få ting til å gå rundt. Er ikke alltid ting strekker til, eller at jeg har nok tid (eller energi) til å blogge når dagen er omme og natten vil komme, men jeg blogger så fort jeg får mulighet.

Jeg er flittig på snapen min (meisterlinnii), det skal sies, men det er jo så lett å bare slenge noe ut der. Skulle vært sånn med bloggen også. Synes det er veldig gøy med Vloggen til Niklas og meg, så mye mer av det kommer.

Siden sist har jeg byttet ut bilen min med rene drømmebilen fra Erik Arnesen Bryn. Jeg trengte en større bil med mere plass, så da falt valget like så greit på en q7 etron. Jeg er nyforelsket og mer enn fornøyd allerede. Blir lettere å pakke bilen, og ta med vennene til sønnen min, Dennis Micahel, når de skal bli med hjem, eller bli kjørt til bursdgaer, aktiviteter osv.

Her står jeg med sjefen sjæl, Lars Erik, som er og forblir en av de mest fantastiske og snilleste menneskene jeg har møtt i hele mitt liv! Jeg er heldig som kjenner både han, Matias (en av bestselgerne i Audi) og Anita som er tidenes dame <3

Dere kan lese mer om denne fantastiske bilen // HER

Jeg skal delta i diverse TV-programmer fremover, og et av de jeg vet jeg kan røpe er «Mandags klubben» 8.mai, da kan dere se meg der, og som jeg gleder meg til å snakke om alt mulig rart der. Er veldig fan av flere de menneskene som er med der fast, så dette skal nok bli morro !

Utrolig kult at <<Farmen Kjendis>> er nominert til Gullruten, så blir å ta en liten tur til Bergen neste uke for å se hvordan det går. Uansett om vi vinner eller ikke, er jeg både kjempe stolt og takknemlig over å ha vært en stor del av det. Jeg har fått venner for livet takket være <<Farmen>> og flere av oss har blitt en utrolig sammenspleiset gjeng.

Forrige uke samlet Lothepus, Randi(kona til Lothe) Petter, Vendela, Niklas og jeg til middag på restaurant «Klosteret» og hadde nok en fantatsisk kveld sammen. Vi møtes hver gang Lothe drar Hardangerrumpen sin til «Christiana», som han fremdeles kaller Oslo <3  Dere kan jo se noen bilder fra denne kvelden i det nyeste << Se & Hør>> De er aldri langt unna når vi møtes;)

Vi var også så heldige og få opptre på konserten til Lothe på <<Sentrum Scene>>foran et fullspekket publikum. Herregud, så gøy det var, og en kveld jeg sent vil glemme.

Må også nevne min nydelige sønn som vokser seg større for hver dag som går.

Han er og forblir en fantastisk god, snill og flink gutt, og jeg kan ikke la være å være noe annet enn stol av Dennis Michael. De fineste gavene i livet mitt får jeg fra han. Enten om det er tegninger han har tegnet til meg, ord han skriver til meg eller kjærligheten jeg får fra han og gir til han. Vi er heldige som har hverandre.

Jeg er fortsatt sammen med Niklas, hvis noen lurte?!

Vi har vært sammen i over 1.år nå og har selvfølgelig oppturer og nedturer som par flest, men beviser gang på gang for hverandre at kjærligheten vår seirer. Han er en fantastisk bonuspapppa for sønnen min og er alltid så tålmodig og god når det kommer til Dennis og meg – det skal Niklas ha!

Vi er heldige som har han i livet vårt<3

Viktig å sette pris på de man har og er glad i. Man vet aldri hva morgendagen vil bringe.

Da fikk dere en «liten» oppsumering fra livet mitt, så håper jeg dere har det bra.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.