Fly fille

God morgen alle sammen 😉

Denne uken har vært både morsom og hektisk så langt.

Mandag var jeg gjest hos «Mandagsklubben» og fikk tilbringe noen timer med fantastiske mennesker.

Utrolig gøy å få være med på det, og ekstra stas er det selvfølgelig at jeg er en av to heldige damer som har vært de eneste kvinnelige gjestene der så langt. Vår kjære statminister, Erna Solberg, er den eneste kvinnelige gjesten som har vært der før meg. Dere kan se reprisen      .

I går gikk det i ett med møter og regnskap(endelig ferdig med regnskapet), men fikk heldigvis tid til skikkelig kvalitetstid med sønnen min og kjæresten min etter jobb.

Jeg lagde en av favorittrettene til Dennis Michael: «Mormors hjemmelaget spagetti og kjøttdeig». Tenker alltid ekstra på Mamma når jeg kjenner smaken av spagettien hennes. Den er lett å lage og så god ! Apropos mat, neste uke skal jeg delta i et nytt Tv-program som har med mat å gjøre, men mer om det får dere se bilder av og høre om neste uke.

Dennis, Niklas og jeg spiste i stuen, så på film og koste oss skikkelig sammen – det gjør vi som regel alltid når vi er sammen. Ingenting er som ekte kvalitetstid med den lille og fine familien min <3 Setter pris på hver dag vi får sammen.

Til helgen skal jeg fly fra det ene til det andre. Fredag reiser jeg til Bergen for å «delta» på <<Gullruten>>. << Farmen Kjendis>> er jo nominert, så da er det bare å krysse fingrene. Lørdagmorgen flyr jeg hjem for å rekke konfirmasjonen til tvilling-fetterne til Niklas, som skal feires i Moss. Alltid like hyggelig å tilbringe tid med familien til Niklas. Det er fine og gode mennesker, det!  Søndag skal jeg ha skikkelig kvalitetstid med sønnen min. Vi håper på fint vær, for da blir det vel å ta en tur på Tusenfryd.

Eller så må jeg nevne at jeg hadde et møte i dag angående noe jeg lenge har tenkt/drømt om å gi ut, som vi forhåpentligvis klarer å gi ut før jul. Jeg er så spent og gleder meg til jeg kan fortelle mer.

Jeg er vel det man kan kalle et «arbeidsjern» og elsker å ha mange baller i luften.

Nå skal jeg vekke den herlige ungen min, slik at vi får litt tid sammen før jeg skal kjøre han til skolen. Etter det skal jeg til Asker for å gjøre håret mitt noe lysere, lengere og lekrere takket være <<HÅR>> frisørsalong og Great lenghts. Etter det bærer det av gårde til <<EGER SKIN CLINIC>> for å fikse vippene mine, så blir jeg vel fin til både photoshoot på torsdag, og gullruten og konfirmasjon til helgen. Deilig med sånn «fikse seg dag» – det trengs til tider. Blir en god del jobb etter det (bl.a å finne ut hvilkene farger osv jeg vil ha til det nye «prosjektet» mitt) Ettter det skal jeg gjøre dages høydepunkt for min del, hente Dennisen min på skolen. Vi må blandt annet kjøpe nye klær til han, da mye av klærne hans har blitt for små. Det er helt utrolig hvor fort han vokser, det er nesten litt skremmende å tenke på. Uansett hva så er han og forblir «Mammasingutt» !!!

Verdens herligste ungen min <3

Håper dere får en fantastisk dag.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.