Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

18 kommentarer

 1. Hei! Høsten 2016 skrev du et innlegg om at du var med på TV2 programmet «Fingrene av fatet». Har dette vært på TV? Finnes det på TV2 Sumo? Ville gjerne sett det 🙂

 2. du er sykt fin <3 ser på deg som et forbbilde

 3. Må bare sende deg en kommentar her. Jeg så sønnen din dennis på tusenfryd og jeg fikk lyst til å ta han med meg hjem! Virkelig den søteste gutten i verden. Venninnene mine syntes jeg tok kaka da jeg sa «Der er sønnen til Linni Meister. Herregud det er det søteste jeg har sett!»

 4. Hei.
  Skal du på Morellfestivalen på lørdag? 🙂

 5. hei, synes og som over at du er ei herlig ung dame, som gjorde kjendisutgaven av noen grader nord «se bar» så selvsagt ville det ha vært fint om du pynta skjermen igjen men du lurer og det i seg selv er kanskje en varsel om at «noe» ikke føles helt 100%.

  så enkelt og greit følg magen din, eller så avventer jeg neste prosjekt/sjangse – kult du prioriterer rett om dagen, mht familie, navnet ditt er solid og tåler å holdes litt tilbake

 6. Hei linni 😀 Ser på 4 stjernes middag denne uken og håret ditt er så nydelig. Hvordan type extensions bruker du i programmet ?

 7. Hei flotte Linni😊
  Jeg har akuratt sett hele Linni serien, og lurer på hvordan forholdet ditt er til Bernard den dag idag?
  Klem❤️

 8. Linni 💜

 9. Victoriaothilie

  Vakre deg ❤️

 10. Veldig fint antrekk 😍❤️

 11. Ellsker blogen din linni ❤️❤️ Hilsen fan som vil vinde konkuramgsen din❤️❤️

 12. Ane Amanda Wentzel

  ❤️ håper du kan få en litt knæsj rød farge og en litt mørk lilla aktig! Digger digger deg og sminkekolleksjonen din!!

 13. Jøss, se der ja! 😀

 14. Veronika Ariel

  🤩🤩🤩🤩

 15. Linda nysæter

  Du er så pen 😍 Er med i trekningen på instagram! ❤

 16. Jeg begynte å se på serien din idag, og vil bare si at du virker som en utrolig godhjerta og varm person. Dennis er ufattelig heldig som har fått deg som sin mamma 🙂 Den tryggheten og kjærligheten du gir til han er så viktig og så bra.

  1. Hei Charlotte
   Så hyggelig at du sier! Det varmer mammahjertet mitt ekstra godt, så tusen takk! Jeg er heldig som har han til sønn <3 Godt å høre at du liker programmet, og bedre blir det for hver dag som går 😉
   Stor klem til deg

 17. Hei, hva heter «søvnløs» sangen du la ut video av deg og dennis på Snapchat for en stund siden?