Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

6 kommentarer

  1. Hei! Høsten 2016 skrev du et innlegg om at du var med på TV2 programmet «Fingrene av fatet». Har dette vært på TV? Finnes det på TV2 Sumo? Ville gjerne sett det 🙂

  2. du er sykt fin <3 ser på deg som et forbbilde

  3. Må bare sende deg en kommentar her. Jeg så sønnen din dennis på tusenfryd og jeg fikk lyst til å ta han med meg hjem! Virkelig den søteste gutten i verden. Venninnene mine syntes jeg tok kaka da jeg sa «Der er sønnen til Linni Meister. Herregud det er det søteste jeg har sett!»

  4. Hei.
    Skal du på Morellfestivalen på lørdag? 🙂

  5. hei, synes og som over at du er ei herlig ung dame, som gjorde kjendisutgaven av noen grader nord «se bar» så selvsagt ville det ha vært fint om du pynta skjermen igjen men du lurer og det i seg selv er kanskje en varsel om at «noe» ikke føles helt 100%.

    så enkelt og greit følg magen din, eller så avventer jeg neste prosjekt/sjangse – kult du prioriterer rett om dagen, mht familie, navnet ditt er solid og tåler å holdes litt tilbake

  6. Hei linni 😀 Ser på 4 stjernes middag denne uken og håret ditt er så nydelig. Hvordan type extensions bruker du i programmet ?