Let The Love Flow!

Good morning sunshines!

Kan ikke akkurat klage på været om dagen, i hvert fall ikke her på østlandet. Ved siden av mye jobb har det også vært tid til litt kos i solen.

Jeg har jobbet mye med sminke og parfymekolleksjonen min, så nå er den nesten ferdig! Vi skal ta coverbilder til parfymeeskene på torsdag, og det er min gode vennine Anette Marie, som skal ta bildene. Elsker å jobbe med den dama!

Var også vikar (nok en gang) var for Vegard Harm, i panelet-VGTV med verdens beste Morten Hegseth. Du finner det // HER!

Alltid like hyggelig å sitte i panelet.

I dag skal jeg på en ny tv-innspilling som jeg gleder meg veldig til, da jeg vet at jeg kommer til å møte og jobbe med fantastiske mennesker. Har egentlig ikke så god tid, så må være rask.

Har generelt sett ikke verdens beste tid om morgenen, da det er mye som må fikses før Dennis skal på skolen og jeg må på jobb. Må blant annet dusje, lage frokost, matpakke og kjøre til skolen. Kan ikke bruke en evight på badet da.

Helt siden jeg skaffet meg hårføneren fra Makestyle.no har jeg rukket å både vaske og tørke håret tidlig på morgenen. Å tørke langt hår kan ta veldig lang tid, men ikke hvis du bruker riktig redskap.

Det som er så spesielt med akkurat denne føneren er at den er utført med en svært kraftig AC motor som gjør at den gir kraftig utblåsing og håret blir tørt på minutter. I tillegg er den veldig stillegående og lettvektig, bare 390gram. Brukes også av de fleste frisører og på flere tusen kunder hver dag!

Jeg er avhengig av at slike ting fungerer raskt, slik at det ikke går utover dyrbar tid. Takk og lov for disse tre enkle redskapene hvor jeg får rett, blankt og fint hår i løpet av tre enkle steg.

Denne lekre og fantastiske hårføneren finner du  // HER!

Naturhårbørsten min fra MAST, passer til kort og langt hår.

Den børster og løser opp floker mye raskere enn en vanlig hårbørste. Du finner den // HER

For å få det ekstra blankt og fint tar jeg noen «strøk» med MAST rettetangen fra // HER

Du vil merke med en gang at denne rettetangen skiller seg fra andre rettetenger. Premium Tourmalin plater i titanium med vibrering retter ut håret raskt og lukker det åpne skjellaget på en skånsom måte, og hindrer skade på den ytre delen av hårstrået.

Du finner den // HER

Voila! Rett, blankt og fint hår på under 15.minutter.

Elsker også trenignstøyet mitt fra GYMSHARK. Rart hvordan man føler seg ekstra fresh og fin i komfortabelt og lekkert treningstøy.

Du finner det fine treningstøyet mitt + mye annet fint// HER

Det har som sagt vært mye jobb i det siste, men også litt tid til venner og kos med familien –  det er viktig!

Vi hadde skoleavslutning på skolen til Dennis i går, og været kunne ikke blitt bedre. Kan ikke tro at den nydelige guttungen min skal begynne i 3.klasse etter sommeren og blir 8 år i september. Hvor ble de årene av? Var ikke han en baby i går!? Åååh! uansett, vil han alltid forbli babyen min <3

Forrige uke tok Dennis, Niklas og jeg en tur på stranden, det ble årets første bad for vår del. Herlighet som vi koste oss sammen der i timesvis, med bading, grilling, ballspill og soling.

Må også nevne at kjæresten min og jeg er inne i en veldig god periode nå, det føles selvfølgelig utrolig deillig! Vi har vært sammen i over 1.år nå og det føles mer riktig enn noen gang.

Ingenting er som når kjærleiken blomstrer.

Heldige meg som fikk verdens nydeligste blomster av Niklas forrige uke. Han har også gitt meg et armbånd hvor det står «His Queen» på og et til seg selv hvor det står «Her king». How romatic! <3

Familien min er ikke så stor, men jeg elsker den av hele mitt hjerte.

Gotta run now, men snakkes/blogges senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.