Her går det unna!

Hallaisen.

I går var en utrolig bra dag.

Fikk æren av å jobbe med gullgutten i curling, Thomas Ulsrud, til et Tv-prosjekt for Monster! For en kul fyr altså. Vi måtte bl. a konkurrere mot hverandre i matlaging. Det ble sykt bra og jeg hadde det så gøy fra start til slutt.

Elsker å jobbe med proffe mennesker både bak og foran kameraet.

Produstenen Jon, var helt fantastisk å jobbe med, det samme var resten av teamet. 

Innspillingen foregikk på Vippa som ligger i Akershusstranda, det er et av de fineste og kuleste stedene jeg har vært på i Oslo. Gleder meg til å ta med både venner og familie dit.

I dag hadde jeg photoshoot for parfymekolleksjonen min, og det var min gode vennine Anette Marie Antonsen, som tok bildene. Er veldig glad i Anette som venn og arbeidet hennes.

Dere får se det endelige resultatet når det er klart.

Alltid koselig å catche opp med gode venner. Selvom vi jobbet fikk vi selvfølgelig tid til kaffe, sjokolade og sladder.

Etter å ha lekt litt med sønnen min som hadde sin siste dag som 2.klassing i dag, har jeg nå gjort meg klar for kundekveld hos Oslo Privatklinikk som ligger på Majorstuen.

Bedre leger og klinikk skal man lete lenge etter, det vet jeg alt om ettersom jeg lette lenge før jeg fant Oslo Privatklinikk.

De gjorde brystene mine helt perfekte etter komplikasjoner jeg har hatt med blant annet kapsling de siste årene. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet. Kan skrive mer om operajonen og tiden etter operasjonen i et eget innlegg i morgen. Du kan lese mer om de // HER.

Nik og Dennis skal henge sammen til jeg kommer tilbake fra kundekveld. Gleder meg til å tilbringe resten av kvelden med guttene mine.

Nå må jeg fyke på kundekveld, men du kan følge meg på instagram: @meisterlinni og snap: Meisterlinnii (med to i’er på slutten) til jeg blogger igjen.

Ha en strålende kveld videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.