Oslo Privatklinikk gjorde det umulige mulig!

Hei godinger.

I går var jeg på kundekveld hos Oslo Privatklinikk som ligger på Majorstuen.

Klinikken er 100% eiet og drevet av fire fantastiske plastikkirurger. Her står jeg med tre av de. Dr.Haris Mesic,(t.v) Dr.Bjørn Brøndmo(t.h) og Dr.Ine T.Mørk. Den siste legen var på ferie, men han heter Dr. Marius Solli Nilsen.

Jeg var veldig i tvil hvilken klinikk jeg skulle gjennomføre den nye brystoperasjonen min på, ettersom de forrige implantatene mine hadde kapslet seg. Ønsket også å redusere areolaen(fargen/formen/området rundt brystvortene) da de hadde utvidet seg en hel del etter at jeg ammet lille Dennisen min.

Flere klinikker jeg gikk til (uten å nevne navn) mente det ville bli stygge arr etter en areolakorreksjon, og frarådet meg fra å gjennomføre det?! De sa også at jeg i så fall måtte gjøre det i to omganger. Først måtte jeg operere areolaen, vente et par mnd til det hadde grodd, for så å gjennomføre operasjonen hvor jeg byttet silikonen min inn i nye. Ble selvfølgelig helt fortvilet, da dette var noe som hadde plaget meg i flere år, og noe jeg virkelig ønsket å endre på. En venninne av meg hadde gjenomført en lignende operasjon på en av de klinikkene jeg selv var innom på konsultasjon. Hun fikk redusert areolaen, men dannet stygge arr rundt brysvorten og fra brystvorten og ned på midten av brystet. Det ønsket ikke jeg, og tenkte heller at det nesten var bedre å la de være som de var, til min store fortvilelse.

Fikk høre om Oslo Privatklinikk via en annen vennine av meg som hadde operert brystene sine der og var superfornøyd. Jeg bestilte time for konsultasjon og fikk møte vakre Dr.Ine for første gang. Hun så på brystene mine, og kunne konstatere at jeg hadde fått kapsling. Jeg fortalte også at jeg ønsket å redusere omkretsen på areolaen. Dr Ine svarte at det ikke kom til å bli noe problem, og at det kunne utføres under en og samme operasjon. Jeg ble ganske satt ut, og forstod ikke hvordan det var mulig, da flere andre klinikker hadde sagt at jeg kom til å danne stygge arr og måtte utføre dette i to omganger osv.

Ingen hemmelighet at jeg elsker store pupper (på meg selv altså) men er opptatt av at de skal passe til resten av kroppen også. Jeg er ikke akkurat verdens største jente, så klarte til slutt å bli enige om en størrelse jeg kom til å bli fornøyd med. Kan ærlig innrømme å si at jeg prøvde å overtale Dr.Ine om å legge inn noe større, men da nektet hun og sa at det ville være uforsvarlig for den lille kroppen min å legge in så store som jeg ønsket. Hun fortalte også hvor stygge arr osv det kom til å føre med seg. Ha,ha! lov å prøve seg, men veldig glad for at Dr.Ine var den mest fornuftige av oss her og nektet meg det. Det finnes noen leger som sier «ja» til alt kunden vil, og det er veldig synd. Det resulterer som regel i at pasienten ender opp misfornøyde, eller angrer. Dr.Ine fikk min fulle tillit og respekt etter at hun viste at hun virkelig ville det beste for meg og nektet meg å legge inn så store som jeg ville.

Jeg var veldig spent på denne operasjoen og gledet meg som en liten unge til å bytte ut silikonen min og få nye, men mest av alt til å redusere areolaen min tilbake til den størrelsen de en gang var. Jeg har ekstremt følsomme brystvorter og var veldig redd for å miste følelsene i de etter operasjonen. Dr.Ine sa at i noen tilfeller kan det skje, men regnet med at det ikke skulle skje.

Da operasjonsdagen kom, fulgte Niklas og Dennis meg til Oslo Privatklinikk og ventet på meg i gangen under hele operasjonen.

Jeg blir alltid veldig redd og følsom før jeg blir lagt i narkose. Det er ikke så unormalt, da det er mye tanker som går gjennom hodet mitt: «Tenk hvis noe går galt», «tenk hvis jeg ikke våkner» osv. Det er da tårene begynner å renne ukontrollert, og jeg trenger å bli beroliget. Det ble jeg så fort jeg kom inn til operasjonsbenken. Der fikk jeg møte verdens blidete, godeste og hyggeligste leger som forsikret meg om at dette kom til å gå bra. Jeg følte at jeg var i de tryggeste hender, bokstavelig talt, før jeg sovnet.

Etter noen timer på operasjonsbenken våknet jeg fra narkosen. Fikk høre av Niklas og Dennis at det første jeg sa da jeg våknet var: » Mamma miiiin!»  Da hadde min nydelige og ærlige sønn svart: «Men Mammaen din er ikke her, hun er jo død, mamma!» Okeeey, takk for den sønn. Ha,ha, men er jo dessverre sant. Fikk masse kos og kjærlighet fra guttene mine der jeg lå.

Jeg var ekstremt overrasket over hvor lite smerter jeg hadde. Faktisk så kjente jeg ingenting?! Tenkte at det var bedøvelsen i brystene, eller noe lignende som gjorde sånn at jeg var smertefri. Det jeg gruet meg mest til var dagene jeg hadde foran meg, for husket hvor vondt det gjorde forrige gang jeg operterte brystene. Var helt for jævlig(unnskyld meg) og blant annet reise seg – AUUU, får grøsninger bare av å tenke tilbake på det. Nå er ikke jeg en person som er glad i å ta for mye smertetillende heller. Jeg er hun som liker å lytte til kroppen og leges naturlig uten for mye smertestillende. Okey da, så er jeg litt redd for piller også, da moren min døde av noen piller som skulle hjelpe mot leddgikten hennes, men som førte til at hun fikk høyt blodtrykk som igjen første til hjerneblødning, men det er en annen story.

Kan også nevne at jeg har tatt så lite smertestillende i mitt liv, at jeg blir  trøtt av én paracetamol – ha,ha! Så til de som lurte på om jeg har prøvd dop, eller lignene – ALDRI! Jeg er faktisk så sterk motstander av det at når folk har vært så frekke å tilbudt meg det, har det hendt at jeg har svart med en høyre, eller venstre. Jeg takler bare ikke det. Driter i hva folk gjør, så lenge de gjør det langt unna meg, så vet dere det! Holder meg til alkohol ved festligheter og ei litta snus her og der, men det trenger vi ikke å snakke om. Ha,ha!

Ettersom dagene gikk måtte jeg ringe Dr.Ine og spørre om noe var galt med meg, da jeg ikke følte noe særlig smerte. Verken i arrene under brystet, i brystet, eller rundt brystvorten.  Dr.Ine svarte at det hørtes ut som det var en velykket operasjon hvor jeg verken hadde blødninger, betennelse, eller noe som helt komplikasjoner etter operasjonen. Jeg klarte selvføgelig ikke å vente med å se resulatet så dro litt i bandasjen, og sniktittet litt.

Bildet over ble tatt to dager etter operasjonen.

Da det hadde gått 5 dager skulle jeg endelig få se de nye brystene mine. Dr.Ine jobbet på en annen klinikk da det var tid for å ta av bandasjen, så da var det flinke Dr.Marius som tok av bandasjen og teipen rundt brystvortene mine. Han var jo en av legene som også var med under operasjonen. Han sa: «Jeg tror du kommer til å bli meget fornøyd, du får se deg i speilet» Jeg husker at da jeg så meg i speilet og ble jeg sykt sjokkert! Det var noe av de fineste og mest perfekte puppene jeg hadde sett i hele mitt liv. Ikke var de for store, de var perfekte i formen, og passet til resten av kroppen min. Brystvortene mine… OMG! Det var brystvortene som fikk meg til å ta til tårene! Jeg som trodde det var umulig å få de fine igjen. De så bedre ut en noen gang og det allerede etter noen dager etter operasjonen. Arret rundt kunne man så vidt se?! Jeg klarer nesten ikke vente med å se hvordan de blir til slutt. I skrivende stund går jeg fortsatt med litt teip rundt brystvortene mine, og det må jeg i ca 6 mnd til, helt til arret har grodd. Jeg passer på å rense og bytte teip ofte, eller det er faktisk Niklas som gjør det mest på meg.

Tenk at noe som har plaget meg så lenge, var blitt til noe så fint. Niklas har aldri klaget på puppene mine, tvert i mot, og elsker hver bit av kroppen min. Jeg er heldig som har en mann som forguder både meg og kroppen min uansett hva – det er viktig og veldig gjensidig!

Det at han støttet meg i denne operasjonen betyr mye for meg. Han forstod at jeg gjorde det for meg selv og ingen andre.

Du må aldri la deg påvirke av andres mening. Lytt til deg selv! Husk at det er din kropp og du som skal bo i den resten av ditt liv. Jeg anbefaler de fleste jenter å vente med å gjøre noe som helst med seg selv før de er minst 25 år. Mye endrer seg i forhold til tankegangen din og verdiene dine i den alderen. Noe som kanskje plagde deg da du var yngre, har du lært deg å leve med, eller sluttet å bry deg om. Jo eldre man blir, jo bedre selvtillit får man. Man gir mer faen i små og ubetydelige ting som du kanskje hang deg opp i, da du f.eks var 20?! Husk det!

Det er så viktig å finne gode leger og klinikker som du stoler 100% på, da du legger livet ditt i Deres hender.

Jeg er så evig takknemlig for at jeg fant Oslo Privatklinikk, Dr. Ine og resten av teamet der. De hjalp meg med å ta riktig valg med tanke på kroppen min og utføre operasjonen som resulterte i å bli meget vellykket.

Er du en som er usikker på hva, hvordan, eller hvem du skal henvise deg til når det kommer til operasjoner, anbefaler jeg deg å få en konsultasjonstime hos Oslo privatklinikk. Der jobber det fire fantastiske leger som tar deg godt i mot og hjelper deg med å ta den riktige avgjørelsen.

Du kan lese mer om Oslo Privatklinikk // HER

Jeg elsker å dra på kundekvelder, hvor man blant annet får inføring i de forskjellige operasjonsprossesene, og hva for eksempel botox, restylane inneholder og hva det gjør med ansikt og kropp. Utrolig lærerikt og viktig å vite før man evt ønsker å prøve det. Jeg sprøyter ingenting i meg før jeg vet 100% hva det gjør med meg osv. På kundekveldene tar jeg med både venner og bekjente som er nysgjerrige, eller interessert i å lære mer om dette. Under disse kundekveldene får vi også servert bobler, snacks, bra musikk og mye hyggelig prat. I går hadde jeg med min gode vennine Anette Marie.

Kan si ifra neste gang jeg skal dit på kundekveld, da er det bare for de som er gamle nok å joine.

Jeg skal sverge til denne klinikken resten av mitt liv, da de driver med noe av det viktigste jeg står for – ærlighet! I tillegg til at de oppfyller andres menneskers drøm og behov på best mulig måte, når det kommer til hvordan man ønsker å se ut, eller fikse på innenfor rimelighetens grenser.

Det gleder meg å dele denne historien med dere, og håper dere tenker dere nøye om før dere tar viktige avgjørelser som har med deg selv å gjøre.

Tusen takk til Oslo Privatklinikk som har gjort hverdagen min bedre. Jeg kunne ikke vært mere fornøyd med brystene mine.

Skulle ønske jeg kunne vise dere hvordan puppene mine ser ut nå, men det får jeg overlate til fantasien – ha,ha! Bortsett fra meg er det kun Niklas som får se dem;)

Btw, har fortsatt de gamle «boobsa» mine, så det er bare å rope ut hvis noen ønsker å kjøpe de. Høyeste bud får dem! Haha!

Ønsker dere alt godt og en god helg!

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.