For en helg!

Hei godinger.

Deilig med sommerferie, selvom ikke alle av oss har tatt ordentlig ferie enda. Selv skal vi ikke ut å reise før 26.aug og da går reisen til Ibiza. Har vært i over 30 land, men aldri i Ibiza. Har hørt at det er ekstremt fint der, familievennlig og noe man bør oppleve en gang. Trodde Ibiza var et heftig partysted før jeg hørte om denne siden. Niklas og jeg gleder oss som bare det, så regner med at det blir mange fine bilder på bloggen fra den ferien.

Dennis Michael har vært på en ferie med pappaen sin g de hadde det supergøy! De har blant annet badet i sjøen,basseng, fisket, kjørt båt og klatret i tau. Mens Dennis var på ferie fikk jeg fått jobbet en del, men det har også vært tid til litt festligheter. Fikk også tatt ferdig bildene til omslaget på parfymeeskene mine.

Gleder meg så sykt til å gi ut parfymen min og sminke og neglelakk-kolleksjonen min. (Det kommer til høst)

Niklas og jeg var i 50 års dagen til advokaten min, John Christian Elden, forrige uke. Der møtte vi mange fantastiske og hyggelige mennesker. Ekstra stas var det selvfølgelig å møte Erna Solberg <3 Det ble en fantastisk fin feiring og en kveld jeg sent vil glemme. Rakk så vidt innom VG-lista også.

Fredag var jeg hjemme hos Sarah, som har vært en av mine aller beste venner siden vi var 3 år. Var så deilig med skikkelig jentekveld med bare Sarah og meg! Vi drakk champis og vin, mens vi mimret om gamle dager og pratet om alt mulig rart. Er ikke alltid man får tid til å møtes så ofte som man skulle ønske, så dette trengte vi. Gleder meg allerede til neste gang.

I helgen fikk vi kost oss på båttur takket være Kim, en kompis av Niklas. Endte opp på Snarøya hos en av mine bestevenner, Henritette, og feiret bursdagen til hennes kjære Joakim. Ikke verst at jeg har fått møtt to av de beste jentene jeg vet om i hele verden på en og samme helg. Må bli flinkere til å ta bilder på vanlig kamera på mobilen også, ikke bare snapchat. Dessverre har jeg ingen bilder fra helgen. Niklas fant kun de to under her.

Har i hvert fall et bevis på at jeg badet. Vannet var like digg som været, sykt digg!

Må også nevne at jeg er meget fornøyd med at Nik og jeg fikk kommet oss på <<Studio jobbsprek>>. Målet er å trene fire ganger i uken, og det skal vi klare! De har de beste treningsaparatene der, personlige trenerne, og så kan jeg jo også nevne at jeg er utrolig glad i de som eier <<Studio jobbsprek>>. To av de er foreldrene til en av bestekompisene til Dennis fra Akerbrygge Barnehage.

Gleder meg til å trene der mye fremover.

Dennis Michael kom hjem fra ferie med Pappaen sin i går. Det var så godt å se han igjen, men han hadde fått en litt stygg hoste. Får vel regne med det noen ganger når barna bader og flyr rundt våte. Han holdt seg i ro i hele går sammen med meg. Jeg lagde te med honning til han og gav han et stort glass vann med c-vitamin i og halstabletter.

I dag er hosten heldigvis mye bedre. Veldig fornøyd med å ha fått i gutten min havregrøt til frokost, 2 kopper med te og honning, fiskepinner med grønnsaker til lunsj og tre glass vann. De halstablettene han tar er fra Fribol.  Mange halstabletter kan være litt for sterke for barn, og det er flere tabletter som ikke funker like bra. «Hoste bien»  funker som bare det og barna elsker de. Du finner de på apoteket.

I dag har vi kost oss med inneaktiviteter som spill og lek, han har også bygget lego, og mens jeg jobber litt nå ser han på film.

Eller så var det en veldig tøff dag for meg i går. 1.juli er en dag jeg helst vil glemme, men det er ikke så lett.

1.juli For 14 år siden reiste mammaen min til himmelen… Savnet er ubeskrivelig!

Vet ikke hvor mange ganger jeg har holdt på å grine av meg trynet, når jeg tenker på hvor forferdelig det at hun ikke rakk å bli kjent med sitt fantastiske barnebarn<3 Dennis hadde fortjent å ha en mormor som henne rundt seg. Men, sånn er livet og vi klarer oss. Glad jeg har han i hvert fall.

Nå er vi invitert til Henriette på vafler, så regner med at vi tar en liten tur dit.

Håper dere nyter det fine været.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.