Playdate!

Hallaisen.

I dag stod Niklas og jeg opp klokken 07:30 for å dra på Tusenfryd. Vi var innvitert av Se&Hør og Dagbladet med flere kule folk. Hva vi gjorde med de får dere se når Se&Hør og Dagbladet publiserer det.

Dere kan i hvert fall se alt sprellet Nik og jeg fant på, da de hadde dratt.

Veldig stolt av at jeg traff basketkurven på andre forsøk. Skulle bare mangle i og med at jeg spilte på jentelaget i basket på Bjørnegård skole. Vant også en liten dinosaur på sånn «slå ned» dings med hammer – YEAH! Nik vant ikke så mye denne gangen, men han vant meg i kjærlighet, så han får være fornøyd, si! Neida, vi er heldige begge to <3

Sølve fra Seher.no har intervjuet meg i over 10 år, så alltid hyggelig å jobbe med denne blide karen.

We belong together! <3

Utrolig kult at jeg vant 1.premie som var denne kule zombien. Han ble oppkalt Kriss, som er han snille karen bak meg som jobber der.

Alltid hyggelig å besøke Morgan Kane byen, i og med at det var Pappaen min som illustrerte de fleste Morgan Kane omslagene på de så svært så populære bøkene. Er så stolt av Pappa, og savner han hver dag. Føler meg litt nærmere han når jeg er der. Vet han er i himmelen med Mamma og passer på meg <3

Nik og Kriss på tur.

En fantastisk fin dag!

Nå kommer tremeningen min, Cathrine, fra Stavanger på besøk, så nå må jeg løpe.

Snakkes senere.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.