Livet er så kjært og skjørt!

Hei godinger.

Det er så ekstremt deilig å ha Dennis Michael hjemme igjen.  De siste dagene har vi kost oss masse ute i det fine været. Digger å henge med min bittelille familie.

Frokost har jeg også fått servert av verdens beste kjæresten min.

Skal ikke så mye til for å glede denne jenta, men det er jo ekstra koselig når jeg får servert knekkebrøene mine på denne måten.

Snillere mann finnes ikke!

Nik har vært Dennis Mike sin personlige fotballtrener, så nå er gutten min enda råere enn noen gang.

Elsker å se de to sammen.

Mens de spiller fotball, rocker jeg rundt på rockeringen min, eller hoppetauet jeg investerte i her forleden.

Meget fornøyd med det innkjøpet, da jeg bruker det til trening, samtidig som det er gøy for både store og små, gutter og jenter (Gjør heller ingenting at de er rosa med glitter på)

Etter å ha lekt ute hele dagen, var planen å dra på kino å se «Grusomme meg 3». Den planen skulle fort snu, da Nik fikk telefon fra Pappaen sin om at han hadde problemer med å puste. Endte med at Nik måtte ringe ambulanse og at faren ble hentet og kjørt til sykehuset i all hast i amabulanse. Tilstanden var kritisk og vi ble selvfølgelig redde og ekstremt lei oss. Steinar er verdens beste mann som fortjener bedre enn å fly inn og ut av sykehuset annen hver uke. Var så vondt å se Steinar hige etter pusten med alle ledningene rundt seg, mens Niklas holdt han i hånden. Bringet forferdelige vonde minner for min del… Var med andre ord en ektremt ekkel og vond opplevelse, men vi ber fortsatt for at alt skal gå bra. Snakket med legene istad og de gjør i hvert fall alt de kan, så han er i de tryggeste hender. Skal ikke være lett, nei! Nik, lillebroren Bendik, og flere fra familien er hos Steinar nå, så tar Dennis og jeg turen snart for å være der for de og Steinar.

Livet er så uforutsigbart, så viktig å ta vare på de man er glad i.

Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å være der for min familie, så lenge jeg lever.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.