Me and my crew!

Hallaisen.

De siste dagene har vært superkos med de beste jeg vet. Pappaen til Nik er heldigvis ikke i livstruende fare lenger, men ligger fortsatt på Ullevål Sykehus i isolat, pga komplikasjoner med kreften. Han er en av de sterkeste mennene jeg vet om, så dette skal gå bra!

Jeg skal på photoshoot i Ibiza om en uke, og i den anledning har jeg fått en litt nyere look på håret. Har vært mørk i bunnen en god stund nå med en litt gyldnere farge i resten av håret. Den nye looken passer meg helt perfekt nå som det er sommer. Det var Sebastian, som jobber på Eco Cult som fikset den nye fargen på håret mitt, og satte i nytt lekkert hår fra Greatlengths.no Elsker kvaliteten på det håret. Forrige håret jeg hadde var fra Beatyworks, men byttet det ut, da jeg måtte ha det noe lengere til den nye looken. Teipen på festene i håret mitt nå er betraktelig mye mindre enn det forrige håret, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd, verken med håret fra Great Lengths, eller hårfargen Sebastian lagde på meg. Han gikk for «Elsa-looken»: Hvitt og langt «is-prinsessse» hår. I lovet it!

Håret mitt finner du // HER

Jeg har jobbet med mange frisører i mitt liv, men er så fornøyd med Sebastian, så nå har han blitt min faste frisør og hårstylist. Dessuten har vi så mye til felles og ekstremt bra kjemi. Han har jobbet med store utenlandske blader, modeller, og eier sitt eget studio i Polen som han flyr til og fra hver mnd. Han er helt rå!

«Shit! Har ikke sååå store hender altså.»

Gleder meg allerede til neste gang han skal ta i håret mitt. Du finner han på Eco Cult som ligger i Bygdøy allé 25A, 0262 Oslo. Ønsker du å bestille time? Ring: 21 41 75 50 Du kan lese mer om de // HER

Skal på en hårshoot i morgen, da får dere se ordentlig lekre bilder av håret mitt.

Dennisen min har også fått en ny look. Han fikk klipp hos Siw Charlotte «Svigerbestemor» på<<Studio Galaxy>> Han ble superfornøyd! Han har blitt så stor at han bestemmer over håret sitt selv, så var litt stresset før han dro. Jeg ble så glad og lettet over at han ville beholde litt av lengden på det nydelige (gull) håret hans. Elsker det fallet han får nederst når han har litt lengde på det.

Alltid like kos hos Svigerbestemor og hunden hennes, Pepé.

Gleder meg til å fikse neglene mine hos Svigermoren min neste uke.

Er så fornøyd med å ha fått gjort unna all klesvask og husarbeid. Ingenting er som et rent hjem og nyvasket klær!

Apropos klær, jeg har også fått handlet inn noen lekre antrekk på <<Kouture>> som er en av favoritt klesbutikkene mine. Dere kommer til å se meg i mange av de antrekkene på tv-innspilling + photoshoots jeg skal på fremover. Jeg går helt berserk i den butikken, da de har så mye lekkert! Alle jentene som jobber der er også helt fantastiske, blide og flinke til å hjelpe deg med det du måtte trenge.

Denne rosa Duva jakken + de rosa solbrillene stod det jo «LINNI» på – Ha,ha!

Ellers ligger ikke Dennis Michael, Nik eller jeg på latfronten. I går spilte vi mini-golf. Jeg, seff i høye hæler, da vi dro dit helt spontant slik at jeg ikke rakk å skifte sko. Var uansett mye kulere å spille i høye hæler, men merket at jeg var litt «rusten» på golf-fronten. Dennis Mike derimot var helt rå på å golfe. Nik var heller ikke så verst, mens jeg var ganske så flink til å skyte ballen langt og nærme hullet, men elendig til å putte?! Hva skjer med det? Hmm, det må øves på, så er fristet til å dra tilbake i dag faktisk. Er jo så GØY å spille mini-golf!

Vi får se hva vi finner på i dag, men hvis det blir finere vær står bading og fiske krabber øverst på listen til denne familien i dag. Lillebroren til Niklas kommer på middag og overnatting i dag, det blir kos! (Skal ha spakveld med gutta da – ha,ha!)

Håper dere nyter sommerferien deres, enten det er på jobb, hjemme eller på ferie.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

2 kommentarer

  1. hvor er skoene dine fra?

  2. Vil du ikke ha barn med Niklas snart også? Tenk så vakker ungen kommer til å bli. Og dere to passer så perfekt sammen. <3