Work and Love

Hei godinger!

Jobbet med sminkekolleksjonen min i går. Er så spent på om dere kommer til å like fargene, smaken osv. Ja, i går valgte vi til og med smak på lipglossene. Det stod mellom vanilje og jordbærsmak på noen av lipglossene.

Har alltid vært veldig glad i jordfarger og lyse og duse farger på leppene mine. Alt til sin tid og anledning selvfølgelig, men er veldig fornøyd med fargene jeg har plukket ut.

Viktig at alt er 100% på stell før jeg, i samarbeid med <<Depend>> gir ut parfyme, neglelakk + sminkekolleksjonen min i Oktober. Noe som har vært det viktigste for meg under hele prosessen med å lage denne kolleksjonen, er at det SELVFØLGELIG IKKE ER TESET PÅ NOEN DYR, og har fått godkjenning for alle ingredienser innen cosmetic for EU.

Gleder meg til den er ferdig! Mest av alt til både dere og jeg kan gå berserke og bruke produktene mine – YEJ!

Gleder meg til den er ute i butikker. Er så glad for at det er flere butikker som allerede har sagt JA til å selge produktene mine – wohoo! Det setter jeg selvfølgelig stor pris på, da det blir lettere for dere å finne produktene mine.

Ved siden av jobb har det vært mye tid til kos og morro med min lille og fine familie.

Onsdag fisket Niklas, Dennis Michael, Bendik (lillebroren til Nik) og jeg krabber på Snarøya. Vi klarte å fange over 30 småkrabber – det var kult! Slapp de selvfølgelig ut igjen. Vi valgte ut hver vår krabbe som skulle løpe om kapp ned til vannet. Nik sin kom på 1.plass, Dennis Mike på 2.plass, Bendik på 3.plass og min på 4.plass. Er så kos å gjøre slike ting med familien sin. Det er jo slike dager som dette, Dennid kommer til å huske for alltid.

Magisk kveld!

Torsdag jobbet Nik, så da hadde Dennis Michael og jeg «Mamma & Sønn» dag. Vi spiste pizza på Peppez, spilte bowling, lekte i over 2 timer i hagen med badminton, ballkasting og rockering. Vi dro innom Aker sykehus og besøkte besteforeldrene til Dennis (Foreldrene til pappaen hans), da bestefaren hans ligger der pga nyresvikt, stakkars! Alltid like hyggelig å møte de. Dro hjem og lekte mer i hagen, spilte litt playstation og avsluttet kvelden med en film på sofaen, pakket inn i dynene våres – det er så kos! Elsker å henge med sønnen min!

I I går lekte vi mye ute, og tok en tur på Storo Senteret for å kjøpe nye spill til de forskjellige spillkonsollene våres.

Kjøpte også et lekespill som heter «Pie Face»og navnet beskriver egentlig hele spillet. Gleder meg til å teste ut det, og forhåpentligvis er det Nik som får mest krem i trynet – ha,ha ! (Deler selvfølgelig bilder + video av det.)

Vi er en ekte «Gaming»- familie!

Dennis ble veldig fornøyd med den kule Sonic capsen jeg kjøpte til han. Selv endte jeg opp med en Supermann caps.

Jeg er verdens heldigste som er mamma til denne nydelige og fantastiske gutten.

Ha en fin lørdag videre folkens og husk – ta vare på de dere er glad i!

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

2 kommentarer

  1. Jeg har aldri kommentert en blogg før, men nå har jeg fulgt deg så lenge (mest på snapp siste tiden vel og merke) men jeg må bare få sakt at jeg digger deg, du utstråler en fantastisk positiv «energi» som igjenn gjør meg glad😂 Du er å så fantastisk flink med Dennis, å så mange baller i luften på en gang, likevel like blid og «full kontroll» jeg er selv 37år og to barns mor, å jeg ser virkelig opp til deg, litt kleint å si kanskje, men son er det bare😂👍🏼

    1. Tusen takk for det, Tonen 🙂