Family first!

Hei fine folk.

I natt sov vi på Holmen fjorhotell. Det må være et av de koseligste og fineste hotellene jeg vet om i Norge. Det var i forbindelse med en familiemiddag med familien til Niklas, fra Pappaen sin side. Elsker den gjengen og storkoser meg like mye hver gang. Var egentlig meningen at vi skulle hjem samme dag, men vi ombestemte oss og booket et rom i siste liten for å ha en liten koseferie med Dennis Michael! Vi tilbrakte hele morgenen med Victoria, kusinen til Niklas og familien hennes. Dennis lekte med de nydelige barna Deres, og jeg plukket snegler til de som de lekte med lenge. Nesten alle badet bortsett fra meg, og det var kun fordi jeg ikke hadde med bikini. Kan ikke huske sist det fristet så mye med et bad. Får vente til i morgen, da er jeg i Ibiza med min kjære Niklas. «Stakkars meg» Ha,ha!

På vei hjem kjørte vi forbi ungdomsskolen min << Bjørnegård>>.

Jeg viste Dennis og Nik rundt og ble ekstremt nostalgisk, da jeg var der. Jeg elsket/elsker den skolen, lærerene og alle som gikk der med meg, faktisk så mye at jeg felte tårer da jeg gikk rundt der i dag og mimret. Det er noe «magisk» over den skolen og jeg er evig takknemlig for alle minnene jeg har fra den tiden jeg gikk der. De fantastiske lærerne (spesielt Ola Nersveen) og alle vennskapene jeg har knyttet for livet takket været BJØRNEGÅRD skole <3 Skulle ønske man gikk der for alltid! Ha,ha.  Var utrolig hyggelig å være der med sønnen min som stilte så mange herlige spørsmål om hvordan det var når Mamma gikk på skolen. Jeg sa at det var en av de beste tidene i mitt liv og at han må være snill med både lærere og elever og nyte hvert eneste sekund på godt og vondt.

Ellers har mye av dagen gått til å rydde, vaske og pakke, men vi har fått mye tid til å kose med verdens beste sønnen min, før jeg måtte kjøre han til faren sin.

Etter å ha lekt ute i timesvis, hadde vi bl. a hjemmespa på terrassen her med produkter fra Makestyle.no 

Niklas, Dennis og jeg tok ansiktsmaske fra , og <<Eyes>> til å ha under øynene. <Eyes>> hjelper deg å fjerne blå ringer, poser, fine linjer, allergier, stress, tretthet, hodepine, bakrus o.l. Plages du med dette fra tid til annen, kan Eyedews være noe for deg. Dessuten er de avkjølende og meget behagelig å ha på seg. Jeg elsker å ha de på og har sverget til <<Eyes>> i 7 år. Hvis du vil prøve, så finner du de // HER.

Face Mask – Nordic Treat finner du// HER

Den er kjølende, oppfriskende, reduserer fine linjer og rynker og forbedrer hudens struktur, glans og elastisitet. Jeg er veldig fan av denne masken. Du finner den // HER

Nik spurte om jeg kunne farge brynene hans, da de blir bleket av solen på sommeren. Jeg tør å påstå at jeg er helt amazeballs til å fikse bryn på gutter/menn. Har gjort det i alle år på ekser, kompiser og kjærestene mine. Dette var tredje gangen jeg skulle gjøre det på Nik, og jeg brukte <<Eyepearl>> fra // HER  på brynene hans.

Han satt med fargen på i ca 8 min, før han vasket det bort. Ehm, jeg tror jeg aldri har fått så mye kjeft av Nik noen gang?! Haha! Ler meg nesten ihjel her jeg skriver om det. Altså, hva er det med menn og forfengelighet? Han mente de var for store, for mye og for lange. Gudene vet hva mer han sa. Jo! Han sa at han lignet på «Mr.Bean» x 100, at han følte seg som en apekatt, og at han følte han hadde en motorvei av øyebryn i pannen, så Dennis og jeg holdte nesten på å le oss ihjel.

Jeg ba han roe seg og la meg gjøre ferdig jobben. Jeg stusset brynene hans med en neglsaks, gredde de og tok på krem. Personlig bruker jeg den saksen til å fjerne nesehår. (JA,jeg har nestehår som alle andre;)

Da Nik så det endelige resultatet AKA «Meisterverket» mitt, endret han tonefall og attitude. (Best for han!)

Han stolte på meg og det endte i at gutten/mannen ser bedre ut enn noen gang, så nå angrer jeg vel egentlig litt – ha,ha! Neida, men jeg burde seriøst startet «brynfiks» for gutter/menn! Bare å sende over mennene dere, jenter. For time kan du legge igjen en kommentar her 😉

Du finner brynsfargen jeg brukte på Nik // HER

Nå skal jeg kose meg med et par glass rødvin, mens jeg ser på fav serien til Nik og meg << POWER>>.  Er helt hektet og har sett alle sesongene. Vi er på sesong 5 og jeg gleder meg til ny episode kommer hver uke. Må legge oss rett etter episoden er ferdig, da vi skal tidlig opp i morgen. Vi må jo rekke flyet/flyene til Ibiza. Må bare få unna litt jobb nå, så switcher over på feriemodus. ( I hope!)

Jeg elsker å sitte med leirmaske og <<Eyes>> fra Makestyle.no mens jeg jobber. Fant ikke hårstrikk, så brukte disse minni ørene som hårbøyle. Vet ikke hvorfor jeg har den en gang?!

Gleder meg veldig til å oppleve Ibiza sammen med min bestevenn og kjæreste. Har hørt så utrolig mye fint om det stedet. Selvom det blir litt jobb, skal vi få myyyye tid til kos også. Deler selvfølgelig de fineste bildene fra Ibiza, så stay tuned.

Ha en fin kveld videre og god natt.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.