Her går det unna!

Hei på dere.

Mye har skjedd siden sist! Niklas og jeg hadde det utrolig fint sammen på Ibiza. Skulle gjerne delt flere flotte bilder fra ferien, men dessverre ble mobilen min stjålet, da vi var på KYGO konsert. I motsetning til selve konserten var det utrolig kjipt å miste mobilen, men sånn kan det gå når man ikke passer bedre på vesken sin… I tillegg til det streiket macen min, så fikk ikke jobbet like mye som jeg ønsket. Kanskje like så greit, i og med at vi var på ferie! Var deilig å ikke ha noe «duppeditter» som opptok tiden min for mye, men fikk låne Nik sin telefon for å logge meg på snapen min, slik at jeg fikk oppdatere litt fra ferien. Må heller ikke glemme å nevne at vi ikke fikk tilbake koffertene våres før 2 dager etter ferien… Ellers var alt helt supert og helsen vår i god behold – det er jo det viktigste!

Kygo leverte som alltid og jeg fikk til og med snakket med fyren. For en jordnær og jovial fyr – HEIA KYGO ! Nik og jeg fikk badet masse på stranden, selvom Nik innrømmet at han ikke er så glad i sand?! Wtf!? Haha! Hvem er ikke glad i sand? Selv elsker jeg hvite strender, det er jo litt av poenget for min del, når jeg skal på ferie. ELSKER Å KJENNE SAND MELLOM TÆRNE.

Vi spiste mange hyggelige middager sammen, både alene og sammen med sjefen i se&hør og hans fine familie, et vennepar av de, jouranlisten Lars, med hans fine familie og siste dagen med våre gode venner, Petter & Vendela. Vi er heldige som kjenner så mange fantastiske og gode mennesker! Jeg tar ingenting for gitt.

Ingen får meg til å le like mye som min Nik <3

Fine familien til Trond, sjefen sjæl!

Ble en ferie vi sent vil glemme og jeg kunne ikke vært foruten den opplevelsen, selvom det skjedde litt irriterende ting.(Som f.eks at mobilen min ble stjålet…)

Jeg koste meg som bare det med min herlige sønn da vi kom hjem, og jeg er på mitt lykkeligste når han er med meg <3

Verdens beste sønnen min! <3

I skrivende stund sitter jeg med et glass rødvin og levende lys, helt alene på et hotellrom i vakre Norge. Det er i forbindelse med en ny TV-innspilling jeg skal være med på (Nok en  gang) Tror dette blir veldig gøy, men også veldig krevende!!! Elsker å utfordre meg selv og teste grenser, så håper å lære mye av denne opplevelsen. Kommer til å savne de jeg elsker mest, men vet at jeg snart ser de igjen.

Jeg lever blandt annet av å lage tv, så dette er også 100% jobb for meg.

Jeg får blogget hver fjerde dag, så stay tuned. Kan ikke røpe hva jeg skal, eller hvordan det går, men et lite pip skal jeg klare å gi fra meg.

Når jeg kommer ut, skal jeg gi ut parfyme, sminke og neglelakk kolleksjon, så det er noe jeg virkelig ser frem til.

Ønsker dere alt godt, så skrives vi snart.

Ta vare på hverandre!

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Hvor er den rosa badedrakten din fra? Den var utrolig kul : )