Ska vi spela tennis Mr.Borg?

God morgen.

Det var veldig bra på Björn Borg premieren i går. Alltid like hyggelig å treffe igjen venner og bekjente fra bransjen min.

Filmen <<Borg VS McEnroe>> var overraskende bra, og jeg fikk frysninger opp til flere ganger i løpet av filmen. Likte fortellingen fra start til slutt. Har en ting å si om Björn Borg; FOR EN MANN!!! Ikke er han bare en av verdens beste tennisspillere, men han har også flere fantastiske kleskolleksjoner. Det Nik og jeg gikk med i går er fra den nyeste kolleksjonen hans. Jeg elsker spesielt jakken og skjørtet jeg gikk med, da det er sykt behagelig å gå med, i tillegg til at det ser dritkult og sporty ut! Den komboen liker jeg!

Liker godt denne komboen over her også;) Du kan lese et intervju vi gjorde for VG i går ved å trykke//HER! Der kan du bl. a lese om det fine Nik sa om Dennis Michael.

Elsker denne stilen, så disse klærne kommer til å bli brukt mye, for å si det sånn.

Ble ikke så alt for sene i går, men var litt tøft å stå opp 07:15 i dag. Dennisen min begynner kl:08:00 på fredager, så da må vi opp tidligere enn alle andre dager. Vi rakk skolen(som alltid) med god margin. Elsker morgenstunder med ungen min. Han er en racer til å lese leksen sin, og gjør det alltid tre ganger på rad.

Gleder meg allerede til å hente han tidlig på skolen i dag. Det beste jeg vet er seriøst å henge med sønnen min! Vi skal på middag til en av bestekompisene mine i dag, «onkel Tom» som Dennis kaller han. Det gleder vi oss til.

Håper dere får en fin fredag!

(Legger ut sminketips senere i dag, til de av dere som interesserer dere for slikt;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.