Konkurranse!

Hei fininger.

I syv år har jeg sverget til Duo consealeren fra Makestyle.no Den gjør seriøst underverk med «trynet» mitt. Om jeg er trøtt, ser sliten ut, eller til tider har blåe ringer rundt øynene, bruker jeg Duo consealeren fra//HER som jevner ut misfargen. Den gir meg et mer våkent, sunt og fresht blikk. Jeg er avhengig av den!

Bare se på bildet under hvilken forskjell det utgjør å bruke consealeren fra //HER. Klarer dere å se hvilken av sidene jeg har tatt på Duo consealer!?

Haha! Det vet jeg dere klarer å se. I LOVE IT!

Consealeren har flytende konsistens på den ene siden, og stift med tørr kremkonsistens på andre siden. Den finnes i medium og lys farge.

For å vinne Duo Consealeren må dere følge Makestyle og meg (Meisterlinnii) på snap, og skrive «DONE» i kommentarfeltet her, eller på min instagram @meisterlinni.

Konkurransen varer i en uke. Vi  plukker ut en heldig følger som har skrevet «DONE» neste lørdag.

Lykke til!

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

33 kommentarer

 1. Karen Kløvstad

  DONE 😊

 2. DONE

 3. Done

 4. Nathalie pedersen

  DONE

 5. DONE

 6. Aina nygård

  Done😘

 7. DONE ❤❤❤

 8. DONE😊❤️

 9. Done😘👌🏼

 10. Linn Veronicha

  DONE

 11. DONE ❤️

 12. Done

 13. Done

 14. Karianne Ødegård

  DONE

 15. Done🙋🏼

 16. Åh, for en fantastisk konkurranse! 😍❤ Jeg selv elsker Nilens Jord sine sminke produkter så det hadde vært en drøm å vunnet denne! 😊❤ Jeg følger dere på snapp så da sier jeg DONE også ønsker jeg alle sammen masse lykke til 😊❤🌺

 17. Jeg har følgt både du og makestyle en stund ❤ Done

 18. Done

 19. Cecilie Flørli

  DONE

 20. Done

 21. Done

 22. Trine Camilla

  DONE!💎

 23. Marthe Myhrer

  DONE

 24. Helene Conctance

  Done 😊

 25. Camilla Siggestrøm

  DONE

 26. Done😜

 27. Done 🙂