Business And Pleasure

Hei finiser.

I helgen var jeg i Trondheim på lanseringen til TeleG. Var utrolig kult opplegg og jeg hadde med min gode venn og komiker, Bjørnar Løberg aka «Tommy life» med på turen. Vi hadde det utrolig gøy! Fikk bo på en lekker suite på Hotell Clarion, og ble kjørt rundt i limousin, så ingenting å klage på denne turen, nei. Under kan dere se bilder fra den flotte suiten, hvor Bjørnar og jeg poser for harde livet!

Kjole: Kouture// Jakke:Kouture// Sko: Steve Madden// Øredobber: H&M//Sminke: Makestyle.no//

Vi ble kjørtav verdens hyggelige limo-sjåfør, Stig.

Søndag rakk jeg så vidt å skifte til neste lanseringsfest for «Kjendis restauranten» som går på Tv2. Var veldig hyggelig å møte så mange venner og bekjente igjen. Etter lanseringen dro vi en hel gjeng videre på «syng» og sang karaoke for full hals. Ble en kveld jeg sent vil glemme 0g et av hlydepunktene var da jeg danset med hele Norges Eilev som vant «Skal vi danse». Den karen kan virkelig danse, så det var gøy å få æren av å svinge meg litt med han. (Synd jeg kun tok bilder på snapen min…)

De siste dagene har gått til regnskap, møter og selvfølgelig følge opp sønnen min på skole og aktiviteter. Dennis Michael skal gå på fotball, breakdance og kong fu i år, så det blir gøy å følge med på. Han har en plan om å bli «Ninja» når han blir stor, for han vil redde folk. Åååh <3 Heia Dennis Michael! Han fyller 8 år på lørdag, så vi har en god del å forberede til bursdagen hans. Vi skal bl. a bake 2 kaker i morgen. Kan ikke tro at den herlige gullungen min blir 8 år?! Hvor ble de årene av? Skal lage et helt innlegg om livet som moren til Dennis, som jeg poster her på bloggen på lørdag.

Kan legge ved noen bilder fra lørdagsmorgen, da vi tegnet og lagde ting. Var så fint vær, så vi spiste frokost ute i solen.

Jeg får så mye brev og tegniger fra Dennis, når jeg henter han på skolen, så lagde et brev til han i helgen;)

Nå skal jeg endelig få dratt ræva mi ned på <<Studio jobbsprek>> for å trene litt – det er virkelig på tide!

Jeg har også endelig fått ryddet ordentlig i skapet mitt, så da blir det salg på noen av klærne mine senere idag.

Ha en strålende dag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

2 kommentarer

  1. Har du link til den leopard-mønstrede buksen?

  2. Trenger den leopardbuksen! 😍 har du link/kan du fortelle hvor den er kjøpt? 😇😍