Deres mening betyr ALT!

Heisann fine mennesker!

Ber dere ydmykt om å lese «HELE» teksten, selvom den er litt lengere enn mine tidligere innlegg – MEN jeg trenger v i r k e l i g DERES hjelp!

Vi hadde tidenes bursdagsfeiring for min herlige sønn, Dennis Michael som fylte 8 år i dag.

Han er virkelig en av de klokeste, fineste,flinkeste,tålmodigste,skjønneste,kjærligste og mest fantastiske menneske jeg har møtt i mitt liv. Takker Gud HVER DAG for at han er min!

Dagen etter fødselen min 😉 Les mer her: https://www.seher.no/kjendis/slik-ser-hun-ut-etter-fodselen/64761264

Les mer her: https://www.seher.no/kjendis/denne-kroppen-fodte-for-bare-4-mnd-siden/64722022

Gud sendte en engel til meg 09.09.09 og jeg føler livet mitt virkelig fikk en mening når Dennis Mike kom til meg.

Jeg er ikke stolt over alt i livet mitt og syntes absolutt ikke alt er like lett, men kan med hånden på hjertet mitt si at det jeg er mest stolt over og mest takknemlig over i livet mitt er å få lov til å være Mammaen til sønne min – Dennis Michael!

Navnet hans falt først og fremt på Michael, ettersom jeg beundrer og har alltid elsket MICHAEL Jackson. Noen tror kanskje han heter «michael» som i Norsk «Michael», men det er altså engelsk uttalese som i «MICHAEL» Jackson.

Dennis stammer fra Disney figuren» Dennis the Menace» som i han rampungen;) Ironisk nok er MIN Dennis alt annet enn «rampeunge» men er akkurat passe «rampete» som en gutt «bør»  være 😉

Dennis Michael fylte 8 år i dag og jeg sitter her i skrivende stund og er litt sjokkert over hvor fort de 8 årene gikk.

Jeg nyter hver alder jeg får oppleve med han og er både takknemlig og ydmyk for hva jeg har og kroppen min har klart å bringe frem til denne verdenen vi lever i. Jeg håper og tror jeg har gjort en god jobb som mor, for uansett hva jeg jobber som er Mamma rollen min det viktigste kallet og plikten i mitt liv.

Gud valgte å ta Mamma og pappa så alt for tidlig fra meg og jeg har måtte face livet mitt ene og alene uten de ved min side som kunne veilede meg og råde meg på «riktig» vei, men føler de rakk å lære meg det viktigste før de måtte reise til himmelen. «Å alltid være meg selv, elske alle på min vei,tilgi, gi ubegrenset med kjærlighet og være min beste utgave av meg».

Jeg har vært i underholdningsbransjen i over 10 år på godt og vondt, men mye var/er jo for å glede dere med mitt blide og rare åsyn;)

Håper dere har sett at jeg har klart å utvikle meg lære av mine feil og innse hva som virkelig betyr noe her i livet med å stille med riktig og gode verdier som å vise at å gi og vise dere ekte kjærighet er min – LINNI MEISTER sin «greie».

Det kan hende at jeg nå igjen vil komme til å takke «JA» til å få et nytt reality show hvor dere får dele livets reise med meg igjen, men må suge litt mer på den karamellen før jeg takker mitt endelige «JA!» Hva synes dere jeg bør gjøre?

Deres mening betyr faktisk mye, før jeg hopper i et slikt «prosjekt igjen».

Jeg var jo en av Norges første til å få mitt eget reality program i Norge. Vårt vakre lille land, fylt med fordommer og janteloven, men dere tok det i mot med åpne armer og jeg hadde faktisk 3 suksesfylle sesonger med «LINNI»-serien og 2 sesonger med «Tigerstaden».

Jeg gjør jo så mye i dag, og har faktisk endt opp med å bli en av Norges største tv-profiler, businnes dame med egen kleskolleksjoner (5 utsolgte kolleksjoner») og skal snart gi ut sminke og parfyme kolleksjon, som jeg håper vil falle i smak.

Det handler om å gå nye veier og utvikle seg, samtidig som man alltid bør beholde det «typiske» ved seg som gjorde meg «kjent» i dette landet. Ikke alt har vært like lett, men jeg har på en måte alltid klart meg, og dere har klart å godta den «lille» og «rare» jenta/kvinnen som jeg er og har blitt.

Hvis dere ønsker at jeg skal dele livets reise med dere, trenger jeg å høre hva dere mener, så legg gjerne igjen en kommentar hvis dere gidder, og skriv hvorfor jeg bør, eller ikke bør dele livet mitt med dere i en ny reality serie om livet mitt.

Når det også er sagt vil jeg si tusen hjertelig takk for alle muligheter jeg har fått til å dele min reise så langt med Dere! Jeg har deltatt på Norges største tv-program som «Skal vi danse», 71 grader Nord – Norges tøffeste kjendis, Robinson ekspedisjonen, fått testet yrker på TV2’s ungdoms program – «hva skjer a», fått egen reality serie -«LINNI» takket være Vegard Normann,Bård og Solveig, gjestet Norges største talkshow – «Senkveld» og hundre andre ting. Vært modell for flere store merker og smykker, blitt signert av Universal Music, solgt til gull med bl.a låten min «No filter». Gitt ut kleskolleksjoner og har vært med på å bidra til et av Norges største tv-serier  – Farmen Kjendis hvor jeg kom på 4.plass som gjorde en som kom inn som»utfordrer» til å få rekord i å ha kommet lengst i Farmen. Vi vant i tillegg gullruten for Norges største realityshow. Tusen takk til alle radiostasjoner, og da må jeg spesielt si tusen takk til P4,NRJ,NRK MP3,Pr m.m.Jeg har også spilt sjakk mot verdensmestere og gått birken,(både på ski og sykkel) Jeg er ydmyk, stolt og beæret over muligheten jeg har fått og hva jeg har klart å bevise. Jeg samarbeider med fantasiske mennesker som i dag er mine samarbeidspartnere og da er det på sin plass å nevne bl. a Audi Erik Arnesen Bryn, Betsson Group – Nordicbet og Makestyle.no. Tusen takk for alt vi har opplevd og gjort sammen. Jeg er heldig som samarbeider og kjenner så fantastiske mennesker. Når det er sagt har jeg også fått muligheten å få oppleve fantastiske mennesker via tv-program jeg har fått æren av å delta i. Noen navn som er verdt å nevne som har blitt noen av mine bestevenner, og det ved siden av å ha verdens bestevenner fra barndommen og da må jeg spesielt gi en «shoutout» til Sarah Leonthin, Henriette Kindem og Mona Mikkelsen<3 Dere er drømmevenner og vi har kjent hverandre siden vi var 3 år(SARAH),6(MONA),og 14(Henriette)<3

Ellers er det (de fleste av dere vet hvem er;) som virkelig har blitt mine venner etter tv-innspilling sammen; Olaf Tufte, Christer Falck, Henning Solberg, Mia Gundersen, Petter – Katastofe, Omer Bhatti, Abu, Lilly Bendris, Eli Hagen, John Christian Elden, Jan Thomas, Lothepus, Petter Pilgaard, Vendela, Lavrans, «Lotto»- Ingeborg, Anette Bøe, Morten Hegseth, Vegard Harm,Tore Petterson, Jørn Hoel, Ylvis-brødrene, Vebjørn Sand, Kathrine Moholt, Tom Stiansen, Dorthe skappel, Lars Gautneb(se&hør;) +mange,mange flere som virkelig har blitt mine gode venner og som jeg har lært mye av og elsker av hele mitt hjerte. Takk for at dere er de dere er og har tatt meg inn i varmen<3

http://www.tv2.no/v/909217/

Jeg elsker å underholde alle dere der ute og håper dere setter pris på å ha blitt kjent med det rare, «unike» og merkelige vesenet som det jeg er.

Uten dere er jeg «ingenting», men jeg vil uansett være Mammaen til Dennis Michael uansett hvem og hva jeg er for dere.

Vil avslutte dette innlegget med å si; «TUSEN TAKK FOR AT DERE LAR MEG VÆRE MEG!

Jeg er virkelig glad i alle mine unike og fantastiske følgere og «fans» <3

Med dette innlegget vil jeg virkelig at dere skal legge igjen en kommentar å si hva jeg bør gjøre når det kommer til å takke «JA» eller «NEI» til å lage enda et reality-show om meg og livet mitt på godt og vondt.

På forhånd tusen takk! <3 <3 <3

P.s Sier ikke «JA» før Dere har «talt» 😉

Stor klem fra Linni <3

(Mange av bildene er lånt av Tv2.no, Vg.no,seher.no,dagbladet m.m.;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

40 kommentarer

 1. SELVFØLGELIG MÅ DU TAKKE JA!!! Det er ingenting som hadde gledet meg mer enn å se deg på reality TV igjen! Du er en stor del av ungdomstiden min! Elsket å sitte hver uke å følge med på serien din! Det morsomste er at jeg tilfeldigvis begynte å se om igjen linni serien hin dagen, og jeg ble ferdig i går 😀 Satt faktisk å tenkte at det hadde vært supert om du kom ut med en ny sesong! Også leser jeg dagens blogginnlegg…. 😉

 2. Utrolig fint skrevet.har alltid sett opp til deg å elsker og se deg på tv, så jeg håper du kommer tilbake 🙂

 3. Jaaa! Elsker programmene Linni!<3:-)

 4. Hei Linni 😊Jeg må so jeg beundrer deg å du er en person jeg virkelig ser opp til👍🏻
  Jeg syntes du skal spørre din fantastiske sønn å kjæreste om hva dem mener om det😊Du har den fineste familien å den er viktigere enn noe annet så min mening er at de to flotte gutta i ditt liv og du er noe som må bestemme dette sammen😊
  Stor klem fra Mette 😊

 5. Hei.
  Håper du sier JA 😄 Jeg har fulgt med på det meste du har vært med på. Du stråler og sprer en så god energi at man kan ikke gjøre annet enn å smile og le, og bli glad av å se på deg. Du har en virkelig god sjel. Det er moro og få følge deg, du gir en glede i hverdagen med blogg/snap. Så jeg håper du sier ja så vi kan få se enda mer. Du er en rå dame og fantastisk mor. Stå på Linni 😄

 6. Stor fan!!!!

  Si ja!!!!! Jeg overdriver ikke om jeg sier at jeg har sett Linni og tigerstaden 9 ganger, ALLE EPISODENE. Jeg kan alt du sier på episodene og det er deg jeg ser på!!! Hadde dødd hvis det hadde blitt en til sesong!!! OMGGGGG😍😍😍😍😍😍

 7. Hei Linni 😀 Eg syntes at du bør takke JA. Det er så spennende og følge deg og bloggen din, og «LINNI» var bra så et nytt program blir nok konge.😀

 8. Hei Linni😍

  Flotte snille du
  Jeg har fulgt deg i mange mange år nå
  Å noe av det som slår meg er ditt gode humør ,og positive holdninger til livet og dets utfordringer.
  Sjeldent hørt deg klage . Kanskje aldri .
  Jeg synes du er en oppriktig og ærlig jente . Du tør å saste på nye ting .
  Å ikke minst tåler du kritikk
  På godt og vondt
  Jeg vil du skal tenke godt igjennom dette valget bare
  Det blir mye jobb
  Men du er som sagt tøff
  Tøffere enn toget til Hamar bruker jeg si . 😂😉

  Kjenn på magefølelsen
  Jeg heier på deg uansett
  Å jeg har også lyst til å skryte av Niklas også jeg
  Som gjør en så god jobb med Dennis .
  Ikke alle er så heldig som du har vært . Å jeg vet du setter pris på alt du har i livet ditt Linni 💟

  Go for it om du vil
  Jeg følger deg
  Klem fra meg 😍

 9. Du burde si jaa! I tillegg, så kan jeg forstå at det å ikke tenke og bry seg om alle fordommene og janteloven er ikke lett. Men de skal du bare drite i. Du er en fantastisk mor og sikkert en fantastisk kjæreste, venn osvosv! Du er jo enestående, og om det er så hardt for andre å se, er der desverre ikke noe du skal gjøre noe med heller! Det e er noe bra å være vellykket, ikke noe du burde være redd for å vise i frykt av hvordan andre vil reagere.

 10. Du må jo bare takke Ja !! Det hadde vært så digg ♡♡

  Jeg vil også spørre deg om du kunne skrevet ett innlegg om dine ungdoms år? Bilder fra du var kanskje 15-25 år, hvordan livet ditt var, status, hva du drev på med osv. 🙂

  Digger deg ♡ og gratulerer så mye med overstått til Dennis Michael, såå fin dag du ordnet for ham! (Følger deg på snapchat;)

 11. Du må alltid være den du er , for det er grunnen til at jeg digger deg:). Hmm hva du kunne ha gjort? Funne på noe sammens med lothepus og co^^,) dere er en gjeng flotte mennesker som gjorde det verdt å se kjendisfarmen. Hehe skal godt gjøres at neste sesong blir like bra:). Du kan gjerne ha videoblogg i ny og ned:). Hmm har du skrevet en bok? Kansje du kan hjelpe gode børre med å vise frem di fine armbåndene Hans?:) gi gjerne mannen en god klem i fra meg ( han har meg på fb).

  Lag deg en liste over ting du vil oppleve i din tid her på jorden og del med oss underveis hva du har gjort og hva du følte der og da?

  Elrs så ønska jeg deg en super flotte søndag❤

 12. Jaaaa!!!!!!!

 13. Jeg svarer ja på nytt realyti show med deg på tv om deg og din hverdag og slikt.

 14. Det hadde vært veldig fint om du takket ja! Jeg synes du er en veldig interessant person og jeg elsker å følge med på deg og livet ditt. Dennis er heldig!!<3

 15. Selvfølgelig ønsker vi å følge deg i et nytt realityshow. Jeg har elsket alt du tidligere har vært med på, så Ja, det vil jeg 🙂
  Klem

 16. JA til et ny utfordring!! For et flott og rørende innlegg 🙂

  Klem fra meg <3

 17. Jeg stemmer JA for at du skal gjøre det😃
  Dette for at enda flere skal få se hvordan du «egentlig» er. Jeg «forsvarer» deg rett som det er, og opp gjennom årene har jeg sett/hørt på radio/tv at du er både reflektert, god mor, klok og morsom. Synes du er aller best når du snakker «ordentlig» uten den altfor typiske skarpe «Linni-stemmen», og viser modenhet, humor, omsorg på en ekte varm god måte uten å «gjøre deg til» altfor mye😃
  Jeg heier på deg uansett, og lykke til fremover💖

 18. Go for it!! Si Jaaa!!😍😍👌🏼Du er underholdende og morsom, og ikke minst en fantastisk god mor😘

 19. Håper virkelig du sier ja ❤️
  Du virker som en så utrolig flott person og håper vi får se deg mer på skjermen snart!

 20. Åå ja håper du lager noe mer TV fremover da jeg alltid blir så godt humør av å se deg på skjermen! Du er så søt, sprudlende, sjarmerende, morsom og vakker atte kjør på med alt du har og kan og vær så snill si JA!! <3 Har fulgt deg i mange år nå gjennom tenårene mine og digger deg mer enn du aner <3 Har alltid hatt lyst til å møte deg, så håper jeg gjør det en vakker dag <3 Stå på, du er kjempe dyktig med både jobb og som mamma <3 PLIIIS SI JA! <3

 21. Ja 😀😀❤

 22. Si ja, hvis det er virkelig det du ønsker Linnie😍man lever kun en gang 💖lykke til!!!

 23. Åååååå så gøy😍❤️ Jeg vil se mere av deg på tv😍 Du er så søt og ekte og jeg digger deg❤️ Det gjør sønnen min på 9 år også. ❤️Vi følger deg på snap og alt👍🏻

 24. Jeg syns du skal smelle til med en baby til 🙂 Så kan du skape din egen reality-serie under graviditeten om du vil. Husk at du kan fortsette som tv-profil til du er hundre (og ti) men disse årene kommer ikke tilbake!

 25. Jaaaa❤️❤️ Har håpet på ny serie fra deg lenge!!

 26. Jaa!! Vil veldig gjerne se deg på tv igjen, har fulgt deg i mange år. Du er en fantastisk dame som vi vil se enda mer av for vi får aldri nok av sprudlende og gode Linni Meister. Så håper vi snart få se deg på skjermen igjen 🙂

 27. JA! 😀 <3

 28. Du vet jo hva svaret mitt er: JAAAA!!! Stor tommel opp fra meg!!! Har jo fulgt deg fra starten, og ELSKER alt du finner på og deg! <3 <3 <3
  Ps: Men sørg for at det kan sees i utlandet og da eller youtube! 😉 Da du vet jeg er mer i Marbella men Norge! ;p

 29. Tusen hjertelig takk for at du er deg! Jeg digger deg og synes absolutt du skal la oss få bli med inn i et kapittel til i livet ditt. Du er en stor inspirasjon for meg personlig og garantert mange med meg. Den personen du fremstår som når vi får komme tettere inn på deg og din hverdag (slik som i Linni serien og tigerstaden) er helt fantastisk! Jeg føler jeg har lært så mye av deg, ledd så mye med deg og ikke minst kjent meg igjen i så mye. Du er en varm, kjærlig mor og Dennis Michael er så heldig som har deg som mamma! Du er virkelig et flott menneske med tonnevis av humør og jeg blir bare sittende å smile meg gjennom alle Linni sesongene (som jeg for øvrig har sett 3 ganger nå, PÅ RAD, haha!) Jeg skal være såpass ærlig å si at før jeg «kjente deg» gjennom TV programmene dine, så fikk jeg gjennom media, inntrykk av en overflatisk og selvsentrert bimboberte. Men, Fy flate, så feil man kan ta!:-) Og akkurat DERFOR skal du fortsette med det du gjør! Du er fantastisk herlig, og jeg heier på deg! Stooor klem fra Lisa <3

 30. Ja, bli med!!

 31. Jaaa!!!

 32. Selvsagt må du takke JA til reality showet igjen :)Savner Linni serien som gikk tidligere 🙂 Elsker at du er deg selv, du er morsom, modig og tøff og samtidig feminin og liker å pynte deg:) Et godt forbilde for alle jenter/damer synes jeg! Du sprer glede og varme 🙂 Og janteloven burde ikke finnes! Vi trenger alle litt Hollywood inn i lille Norge og det kan du bidra med 🙂 Stå på Linni du er best 🙂 Klem fra dame på 37 🙂

 33. JA selvfølgelig skal du fortsette å vise ditt herlige vesen på skjermen Linni. Jeg har fulgt deg i sikkert 15 år nå, ønsker at du skal vise en mer åpen , ærlig og sårbar side på kameraet , ikke bare tøysing og fjolling hvis du skjønner. Du har opplevd så uendelig mye tøft, som er så ufattelig urettferdig .. og ja, det finnes noen andre akkurat som deg som lurer på hvordan du kommer deg igjennom det.. kan du ikke vise oss det på skjermen? Fineste Linni <3 det hadde jeg satt stor pris på:) hod klem

 34. Jaaaaaaa❤️❤️
  Utrolig fin tekst og fine bilder.
  Liker at du står opp mot Janteloven, et sunt forbilde med gode verdier- heier på deg!

 35. ja, selvfølgelig vil vi det Linni! <3
  du er veldig pen, gir masse kjærlighet til alle rundt deg, virker ærlig, er morsom og kreativ i det du gjør. Du er veldig underholdende og det mener jeg på en god måte. Aldri tvil på deg selv søta.

 36. JA!!! Har håpet lenge nå at du skulle få din egen serie igjen 😀 Mam blir så glad av å se på deg og livet ditt! Håper å se deg på TV igjen snart i din egen serie, og ikke bare som gjest eller deltager rundt om.

 37. Jaa!!

 38. Jaaa! 😀

 39. Ja! Sitter å ser på sesong 3 av Linni nå 🙂 hadde vært super koselig om du lagde mer 🙂