Fra det ene til det andre.

Hei finiser.

Her går det unna om dagen.

Gjort unne tre episoder av 4-stjerners middag, og i morgen er det min tur til å invitere på middag. Mye å fikse før det, men er heldigvis akkurat ferdig med husarbeid. Elsker å ha en tom skittentøyskurv, og et rent og pent hjem som lukter godt.

Det er en fantastisk gjeng jeg er med, så kunne ikke vært mer fornøyd med casten.

Var i et spennende møte i dag, som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om. Kan røpe såpass at det er et nytt humor-program hvor jeg skal få en sentral rolle. Mer om det forteller jeg når jeg får lov.

Fredag byttet jeg inn Audi Q7’en min mot en Audi A5 cab 2018 modell fra Erik Arnesen Bryn. Q7 er helt fantatsisk å kjøre, men følte den ble litt for stor i forhold til «lille» meg, og den lille familien min. A5 derimot er helt perfekt for både meg og familien, og jeg har allerede rukket å bli hodestups forelsket i den. I skrivende stund er den og blir foliert hos << Printing>>som ligger i Porche bygget på Ryenstubben 7. Skal straks hente den, og jeg gleder meg som en liten unge. Er en ekte bilentusiast, så for meg er dette kjempe gøy og viktig med en bil jeg trives med å kjøre. Hvilken farge den blir får dere vite senere.

Savner Dennis Michael allerede, da det er pappaen til Dennis sin tur til å ha han fram til torsdag. Jeg savner han så mye allerede, så fikk til slutt overtalt pappaen til Dennis om å komme innom på middag, slik at jeg får se og kost med sønnen min. Jeg er skikkelig Dennis-dalt og gleder meg til å få han tilbake på torsdag. (Beste med å være meg, er å være Mamma’n til Dennis!)

I kveld er jeg invitert på premieren til Wallmans, men vet ikke om jeg rekker det, da jeg har negltime kl:19:30 i Lillestrøm hos min gode vennine Kathrine. Litt «viktig» å ha fine negler når jeg skal lage mat på tv imorgen, men vi får se hva det blir til. Kan ikke rekke alt her i verden.

Ha en strålende dag videre, så snakkes vi.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

2 kommentarer

  1. tusen takk for at du vil gi penger til revmatikerne,det settes pris på:)

  2. Sitter å ser på kjendisresturanten og synes du var så fin på håret! Hva slags extension har du der? Og hvordan har du fått en så fin hvit farge? Evig takknemlig for svar!!