Tanken som teller

God kveld.

Jeg fikk roser av Nik i dag som matchet toppen min. Ikke verst. Er det noe jeg virkelig elsker så er det roser!

Jeg setter selvfølgelig pris på å få gaver, men er mest glad i å gi gaver.

Men vet dere hva? Nå har julebrusen kommet i butikkene, og dere vet vel hva det betyr? Det betyr at vi nærmer oss jul med stormskritt. Yej! Man tenker sikkert at det er lenge til jul og alt for tidlig, eller irriterende med julereklamer osv, men tiden går så alt for fort, så det blir julaften før vi vet ordet av det.

Jeg har bestemt meg for å starte julegaveshoppingen allerede nå! Jeg elsker å finne fine ting til en rimelig penge. Prisene blir skrudd opp en god del før jul og settes drastisk ned etter nyttår, så ingen vits i å vente til november/desember med å handle julegaver.

Jeg har (merkelig nok) allerede kommet i julestemning, så det lover godt!

Har bedt både Niklas, Dennis og Grandma om å skrive hva de ønsker seg, så får vi se hvor snill julenissen er i år;)

Tenker å kjøre en julekalender for dere på bloggen, så det er bare å glede seg til.

Hva ønsker dere dere til jul?

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

4 kommentarer

  1. ja til julekalender på bloggen! 🙂

    1. Skal bli 😉

  2. Hører så lite om Geandma, men flott hun er med fortsatt! Skriv gjerne mer om henne 🙂

  3. Susanne balchen

    Hvor har du kjøpt den t-shorten? Den var så søt ❤