Uunværlig anti-age produkt!

God morgen til deg.

Jeg våknet litt for tidlig i dag, men ingenting er vel bedre enn det på en onsdag?! Måtte kjøre Dennis Mike på skolen uansett, så det passet meg fint å våkne lenge før vekkeklokken ringte. Har satt som dagens mål å trene på <<Studio jobbsprek>>  – det MÅ jeg få til. Alt for lenge siden, men sånn er det når tiden ikke alltid strekker til. («Unnskyldninger på unnskyldnigner» vøtt)

Startet dagen med litt hudpleie fra Makestyle.no med produkter fra Beauté Pacifique. Merker at det begynner å bli kjøligere ute og da kan huden min fort bli tørr og se glansløs ut. Jeg la meg med fuktmasken fra // HER i går kveld, og nå føles huden min allerede mykere ut.

Du kan velge om du vil la den virke i 5-10 minutter, eller om du vil la den virke til natten over. Den skylles av med lunkent vann. Selv foretrekker jeg å bruke den som nattkrem 2-3 ganger i uken.

Huden glinser etter å ha brukt fuktmasken.

I dag tidlig tok jeg på Serum Paradoxe. Denne oljen fungerer formidabel under make-up, men også som en slags fuktighetskrem.

Den tilfører huden din glød, utjevner hudens porøsitet, reduserer synligheten av porene, talgregulerende, virker beroligende og reduserer hudens rødme. Altså, ved å bruke noen få dråper fra Serum Paradoxe fra Makestyle.no får den huden din til å se smooth og glansfull ut.

Dette fantastiske produktet er et uunnværlig anti-age produkt and WE LOVE IT!

Du finner den // HER

Tenkte også i samarbeid med Makestyle.no å gi dere 15% rabattALLE Beaute Pacifique produkter. Husk å bruke kode: LINNIOKTOBER

Litt skjønnhettips + 15% rabatt skader vel ikke på en onsdagsmorgen. Pssst; dette er et tips til menn også.

Håper du ble glad for tipset.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.