Family first

Hallaisen svaisen.

I dag fikk jeg endelig møtt Mona, Maria og hennes nydelige babydatter, Frida.

Mona har jeg kjent hverandre i 26 år, og Maria har jeg kjent i 20 år. Alltid like koselig å møte de og mimre tilbake.

Er ikke alltid like lett å møtes når Mona studerer i Stavanger, Maria har nok med sitt og jeg med mitt. Men når vi først møtes er det alltid like koselig, og som om vi har vært sammen hver dag. Det er rett og slett som å møte søstrene sine igjen. Jeg setter utrolig stor pris på alle vennene mine, for gode venner vokser virkelig ikke på trær. Det handler heller ikke om å ha flest venner, men å ha de gode og ekte vennene!

Apropos bestevenner, en av mine aller beste venner er sønnen min, Dennis Michael. Jeg skal straks hente han og bestekompisen hans på skolen. De skal på Kung fu trening i dag, og det er min tur til å kjøre og hente. Dennis har sagt at han skal bli «Ninja» når han blir stor, fordi da kan han alltid beskytte mammaen sin og redde folk i nød. Hvor søt går det an å bli?! Han er så herlig as. I går dro han i bursdag til 4 av kompisene hans i klassen som feiret sammen. Det var på hengende håret at jeg klarte å kjøpe 4 gaver i tide til han måtte dra. Sånn er det å være mamma, men jeg elsker på en måte alt stresset som også følger med det å være mamma, selvstendig og hardtarbeidene. Dere skulle sett meg og han hyggelige mannen bak disken på leketøysbutikken i går, da vi pakket inn hver våre gaver i full fart. Han sa: «Det har aldri skjedd før at jeg har pakket inn gaver sammen med kundene mine, og jeg må si du er effektiv»! Haha! Jeg må være effektiv for å klare å leve livet mitt. Jeg er innom samme leketøysbutikk sikkert 2 ganger i uken pga det er så mye bursdager her og der.

Det er ingen bursdager i helgen, så da får jeg Dennisen min helt for meg selv. I morgen skal Nik jobbe til langt på natt, så da skal Dennis og jeg ha skikkelig «Mor & sønn» dag sammen etter skole og jobb. Vi tenkte å spise middag på en av favoritt restaurantene våre <<Tatakii>> og så finne på noe sprell etter middagen. Vet at Dennis Mike er keen å bake noe , så kan hende det lukter ekstra godt når Nik kommer hjem fra jobb.

Det er viktig å jobbe, men også ekstremt viktig å ta seg ordentlig tid til de man elsker mest her i verden.

Jeg er heldig som har verdens beste kjæreste og sønn<3

Elsker min bittelille familie <3

Nå må jeg kjøre for å hente Dennis og kompisen på skolen.

Ha en fin dag videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.