Fra glitter til date!

Hei på dere.

Denne uken er Dennis Michael flest dager hos Pappaen sin, så da har jeg fått litt ekstra tid til å «dolle» meg og finne på sprell.

Dro innom Eco Cult og fikk en skikkelig kur og glansvask i håret, det trengte jeg.

Det var flinke @tamra som fikset håret mitt.

Outfit: Skjørt:Kouture // bluse: Zara

I går tok jeg turen til min vennine, Kathrine(@pusen77) for å fikse neglene mine. Denne gangen valgte jeg å ha de noe kortere enn hva jg vanligvis pleier.

Litt upraktisk med alt for lange negler når jeg gjør husarbeid, da fyker de jo vegger i mellom, så greit å ha de litt kortere. Jeg valgte å ha de rosa og glitrende med litt dill,dall på. Elsker sløyfen, hjertet og «Hello Kitty» blingene jeg fikk.

Ble som alltid superfornøyd!

I går overrasket den deilige kjæresten min meg med roser og date.

Han mente det var så lenge siden han hadde tatt meg med ut, derfor ville han det i går, i og med at vi hadde barnefri og alt. Som forhold flest går det jo opp og ned med oss, men nå går det faktisk bedre med oss enn på lenge, og godt er det! Man må gå noen runder før man finner ut at det er ekte kjærlighet.

Ingen hemmelighet at denne jenta liker å pynte seg, så jeg utnytter muligheten så fort muligheten byr seg.

Må jo være litt «sexy-time» for kjæresten min når han er så snill og tar meg med på date.

Jakken er fra en av mine tidligere kleskolleksjoner og er dessverre utsolgt. 

Noe av det beste jeg vet er å spise pizza og drikke rødvin. Skulle tro jeg hadde Italiensk blod i meg, men det har jeg altså ikke. Jeg har Norsk, Sri Lankisk og Tysk blod i meg.

Syntes det var ekstremt hyggelig å være på date med kjæresten min, og jeg storkoste meg fra vi dro til vi kom hjem.

I tilegg til at Nik er kjæresten min og forloveden min, er han også min bestevenn!

Vi endte opp med å spille litt poker i går kveld, så det var gøy! Må øve meg litt til jeg skal spille <<Battle of Malta>> i november, det gleder jeg meg til.

Jeg elsker å henge med han, selv om han kan være sykt irriterende til tider;) Vi har helt lik humor og har det alltid så kult sammen! (Bortsett fra når vi krangler da, men det er fordi vi har litt for mye passion til tider)

Mye spennende prosjekter på gang og jeg gleder meg til å fortelle dere alt når jeg «får lov».

Nå skal jeg vaske ferdig leiligheten og henge opp klær,(med de nye og lekre neglene mine;) så blir det vel litt hjemmetrening etter det.

Håper dere får en fin tirsdag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Hva dr typiske ting dere krangler om? 😉