Har ordnet dere den råeste rabatten i dag!

Hei fininger.

Jeg er så glad for å kunne fortelle dere at jeg har ordnet en helt RÅ rabatt til dere i dag på Nelly.com. (Står mer om det nederst i innlegget)

Fra jeg var barn har folk vært fascinert over de lange vippene mine jeg har vært så heldig å arve etter faren min. Både storebroren min og Dennis Michael har også arvet de lange vippene etter Pappa <3

Etter at jeg ble mor syntes jeg det var litt «tiltak» å ta på mascara hver morgen før jeg skulle på jobb osv, så begynte med vippe extensions, og det kun for å få «mascara effekten» som jeg er så glad i. Vippene mine holder seg fortsatt like sterke, fine og lange, og det med god hjelp fra vippe serum. Har prøvd noen forskjellige opp gjennom årene, men nå har jeg prøvd Komorebi Beauty serum fra // HER og må  si jeg er mektig imponert over resultatet!

Jeg så tydelig resultat etter bare to uker?! De nederste vippene mine, (hvor jeg ikke bruker vippe extensions), ser man har blitt enda lengere enn det de var – det er sykt! Vippene mine oppe er også fyldigere, sterkere og lengere, selv med vippe extensions over mine egne.

Dere får dette fantastiske vippe serumet fra // HER til 20% rabatt på ordinære prisen ved å bruke kode: 20OFF.

I tillegg har jeg ordnet sånn at dere får 20%rabatt på ALLE produktene på SALG hos Nelly.com ved å bruke kode:20OFF

Dette tilbudet gjelder kun i dag, så det gjelder å være førstemann til mølla, da f.eks vippe serumet fort blir utsolgt til en så billig pris.

Genseren min finner du //HER

Håper dere ble glad for tipset.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.