Kåret vinner av Giveaway.

For en koselig helg jeg har hatt med den lille familien min! Hva med dere?

Lørdag dro Dennis Michael og jeg på førpremieren på <<Karsten og Petra lager teater>> på Colosseum kino.

Utrolig fin film! Ekstra stas var det for Dennisen at barneskuespillerne fra filmen var til stedet.

Resten av kvelden koste vi oss hjemme med god mat, godteri, spill og film.

Søndag dro vi på høsttreff med klassen til Dennisen.

Det var rebusløp, grilling av marshmallows inni lavvo, og grilling av pølser ute. Selvom det regnet, var vått, kaldt, klamt og surt ute, koste vi oss som bare det. Lenge siden jeg har satt så stor pris på en varm og herlig dusj – ha,ha!

Lagde en lett og digg middag i dag. Ser på snap storyen min at det er over 100 personer som har screen shotet matlagingen min i dag – ha,ha! Hyggelig det, så legger ved oppskriften her også:

Først steker jeg kylling i smør, tilsetter løk, habanero, ingefær, chillikrydder, pepper og gastromat.

Heller oppi en hel matfløte og rører rundt.

Til slutt tilsetter jeg ferdig kokt ris og rører rundt.

Veldig godt med agurk,mais og creme fraiche som tilbehør.

Apropos hundrevis av mennesker. Forrige uke hadde jeg en konkurranse // HER i samarbeid med Makestyle.no om å vinne en sykt fin julekalender. I dag har vi trukket vinner, så mail vil bli sendt til deg, Jenny Sjasmin! Gratulerer så mye! Til dere andre; det kommer mange flere konkurranser og sjangser.

Ønsker dere en superfin søndag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Hei! Hvor er de turklærene dine ifra?😃