Fordi dere fortjener det!!!

I går var en hektisk, men bra dag!

Veldig glad for at jeg fikk ræva mi til <<Studio jobbsprek>> Føler alltid at jeg får ny og digg energi etter trening! Er det noe jeg trenger, så er det mye og god energi for å klare å holde ut dagen.

Ingenting er som å føle seg fresh både før og etter trening. I mitt splitter nye Wearefit outfit føler jeg meg superfresh + at det er ekstremt behagelig å trene i.

Nå har det seg sånn at jeg ELSKER å gi dere rabatt og giveaways på alt jeg selv liker av produkter, klær osv. Ingenting er som å gi, mener jeg! Jeg har ordnet dere 15% rabatt på Wearefit.com Alt du trenger å gjøre er å bruke kode: «LINNIMEISTER15» når du bestiller og trykke: //HER. Tilbudet gjelder ut oktober!

Jeg fikset også vippene mine hos flinke Lucie, som holder til på Galmour Lashes Norge i Øvre Slottsgate 6 i 5tg.

Hun har vunnet flere pokaler for å legge best vipper – det er jeg et levende vitne på at hun er.

Jeg er så glad for å fortelle dere at jeg  har klart å skaffe dere 10% rabatt på et helt nytt vippesett ut HELE November! Koden du bruker for å få 10% er LINNI10.

For timebestilling kan du trykke // HER 

Senere på kvelden hentet jeg Dennis Michael og kompisen hans på «MUDO», fikk sett gjennom leksene hans, laget kveldsmat og lagt han før jeg måtte videre på Vendela sin boklansering.

Apropos kveldsmat, jeg la ut på snap storyen min at jeg lagde «bananpannekaker» til kvelds, og la ved oppskriften. Virker som dere elsker når jeg deler oppskrifter, for hittil har over 400 tatt screenshot av oppskriften.

Jeg får bli flinkere til det, men jeg deler mest oppskrifter her på bloggen, så vet dere det;)

Nik var hjemme og jobbet med eventene sine (Han er jo evensjefen sjæl) og passet Dennis mens han sov, da jeg dro på boklanseringen til vendela. Gleder meg veldig til å lese boken hennes.

Hadde på meg enkel og fin kjole fra // HER

Jeg har enda en nyhet å dele med dere – det er at dere får 20% på ALTNelly.com ved å bruke kode: «TREAT». Altså det gjelder ikke bare Nelly sine merker, men alle merkene/prosuktene på hele siden, bortsett fra det som allerede er på salg selvfølgelig.

Jeg elsker Nelly.com og har vært fast invetar der, så lenge jeg kan huske.

Du finner mer // HER

Håper dere blir glad for alle rabattene jeg klarer å fikse dere.

Ha en fin fredag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Brigitte

    Skulle ønske jeg fortsatt kunne bruke vippe extension, er jo fineste som finnes, men jeg ble allergisk for limen og måtte slutte! ;((( nå har jeg begynt å bruke magnetic lashes, og det er ganske bra faktisk! Nye trenden!
    Du må vise bilde av nye bilen snart, jeg visste ikke den var blitt rosa!! <3