Takknemlig!

Vi har kost oss på Storefjell i helgen.

Niklas jobbet på et arrangement med jobben sin og Dennis og jeg var med. Vi fikk testet ut den 40 m lange badesklien, og fikk spilt på ALLE spillene i spillerommet.

Toppen/bodyen min er fra//HER

Ekstra hyggelig var det at Lothepus hadde konsert på lørdagen, så vi fikk spist en hyggelig middag med både han og fineste og beste kona Randi. Alltid like hyggelig å være med de.

Var meningen at jeg skulle ta en låt med han, men da han ropte meg opp var jeg på rommet med Dennisen, og vi begge sovnet mens vi så på film – ha,ha! Neste gang er jeg med:)

I samarbeid med <<Depend>> har både Lothe og jeg laget hver vår parfymekolleksjon. Vi tenker også å ha lanseringsfest sammen – det blir nok bra!

Jeg skal også gi ut neglelakk og lipglosser samtidig som parfymen kommer ut. Var flere på Storefjell som luktet på parfymen min og mente den luktet helt himmelsk! Det gjorde meg selvfølgelig ekstremt glad, da deres mening betyr mye!!! Lothepus og Randi mente den luktet helt sinnsykt godt, så de fikk med seg parfymen min.

Er VELDIG fornøyd med lukten jeg endte opp med. Den lukter selvstendig,sterk og fantastisk god!

Fargen på sminken min og neglelakkene mine er lyse,duse og i jordfarger. Noe for en hver kvinne og jente, akkurat som lukten på parfymen min.

Dere får tak i produktene våres på de fleste parfymerier,butikker,nettsider, bl.a Depend,Makestyle,blivakker.no og til og med Spar Kjøp. Er så takknemlig over at så mange butikker har kjøpt inn kolleksjonen min.

Er snart jul, så koselig å kunne gi det i julegave til noen man er glad i, eller om man rett og slett vil unne seg noe ekstra fint selv.

Gir bort parfymen + sminken i noen konkurranser jeg skal ha på bloggen, og selvfølgelig kommer jeg til å gi bort produktene mine i julekalenderen jeg skal ha på bloggen min.

I morgen starter en ny uke med MYE jobb fra morgen til kveld, for min del. Noe av det jeg skal er å ha leseprøver til en ny TV-serie jeg ikke kan røpe noe om enda. Skal være med på VG-TV «ikke lov å le» og «Spårtsklubben», i møter ang noe spennende prosjekter,feire Halloween med Dennis Michael, og pakke til jeg drar til Malta på torsdag for å spille poker. Glad Dennis og jeg la oss tidlig på Storefjell, mens de andre holdt koken lenge! For jeg trenger å være uthvilt og klar for den kommende uken.

Må få til et par treningsøkter denne uken også, så blir jeg fornøyd!

Toppen/bodyen min finner dere// HER

Ønsker dere alle en fin søndag videre.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 kommentar

  1. Brigitte

    Bruker også den vesken din hele tiden!!! <3 <3 <3
    Har brukt den helt siden den kom ut!! Elsker den!!!!
    Gleder meg SÅ til denne nye kolleksjonen din!!!