De gærne har det godt!

Hei godtfolk.

For en uke det har vært hittil for min del. Har jobbet ekstremt mye, men noe av det morsomste jeg har vært med på i hele mitt liv var da jeg deltok i «Ikke lov å le» på VG-tv, sammen med Stian «Staysman». Den har blitt sett over 1,5 million ganger og deles i hytt og pine. Haha! Det var det sjukeste ever å få være med på!

Du finner den //HER

Det var også veldig gøy å gjeste «Spårtsklubben» på VG-TV! Fin og morsom gjeng å få tilbringe litt tid med. Du finner klippet//HER!

Toppen min finner du //HER Bh’n min får  du 20%rabatt på ved å bruke kode: «LINNI20″ // HER

Nå befinner jeg i Malta sammen med forloveden min (Nik) og mange andre awesome mennesker.

Kjolen finner du //HER Støvlettene finner du//HER

Blandt annet superparret Petter <<Katastrofe>> og hans fineste Mira. Vi er her i anledning <<Battle of Malta>>. (Stor pokerturnering) Har fått spilt litt, men det er i morgen det gjelder for min del. Målet mitt er å komme så langt som mulig og få en grei plassering, da blir jeg mer enn fornøyd!

Jeg elsker å være i Malta! Dette er den 3. gangen jeg er her, og vi bor som alltid på det fantastiske fine hotell Hilton.

Var helt magisk å spise frokost ute i det fine været i dag, sammen med Petter’n og Mira . Er ekstremt stolt, men mest sjokkert over at vi fire klarte å komme oss på trening etter frokosten – det får’n si; «Ikke dårlig!» Og med Petter’n som «coach» ble det ordentlig trening på oss, og ikke bare sånn: «Se på meg’a! Jeg går på tredemølla,jeg! Æ’kke jeg flink?! 

Vi fikk kjørt oss da, for å si det sånn. Føltes helt amazing for kropp og sjel, da vi var ferdige.

I kveld skal vi spise god mat og drikke vin med ekstra god samvittighet.

Nordicbet har en egen «black jack»-turnering i kveld, så det gleder jeg meg til å spille!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

3 kommentarer

  1. Christine

    Hvor er den stripete kjolen fra? Link? Nydelig på deg❤️ Klem

  2. Kan du værsåsnill slutt å sitte på mobilen mens du kjører? håper virkelig ikke du kræsjer inn i noen endag pga det der

  3. Hei Linni!

    Så my storyen din idag og lurer på hvor den hvite genseren er fra?😃