Let it snow!

Hei alle godinger.

Jeg har ikke fått blogget så mye i det siste, og det med god grunn. Holder på med en intens og hektisk innspilling for en ny tv-serie som blir sendt i begynnelsen av 2018. Får ikke røpe mer enn at det er en ære og få jobbe med noen av Norges fremste og beste skuespillere. Vi har det utrolig gøy på sett og har allerede blitt en sammensveiset gjeng.

Tirsdag fløy vi til og fra Sverige samme dag, da fikk jeg jobbe med en av Sveriges største skuespillere som har spilt i flere Hollywood filmer – det var stor stas!

Gleder meg til jeg får fortelle dere hvem som er med og hva serien går ut på.

(Genseren min finner dere ved å trykke // HER.)

Spilte inn en reklamefilm i forbindelse med fotballfesten 2017, hvor det blir prisutdeling for OBOS-ligaen og Eliteserien på Ullevål stadion. Utrolig fine og proffe folk jeg jobbe med, og må ærlig innrømme å si at det var ekstra stor stas å få møte Egil, selveste Drillo. Første gang i mitt liv jeg har blitt «starstruck». Har jo fått han inn med «morsmelken», så føler jeg kjenner han.

Dere kan se det mandag 27.nov kl:20:30 på TV Norge, Tv Norge Max eller Eurosport Norge.

Ellers passer jeg på å få kvalitetstid med den fine familien min, innimellom all jobbingen. Forrige helg var vi på fantastiske Vestlia Resort på Geilo, og hadde det helt fantastisk med min bestevennine Sarah, og hennes herlige familien.

Vi hadde connecting dobbeltrom som gav en følelse av at vi var på en hytte . Ingenting er vel bedre enn det når man er på fjellet. Du kan se bilder av suiten ved å trykke //HER. Barna lekte masse på lekelandet på hotellet,(Les mer:HER) vi badet på Eventyrbadet og kjørte den 82 meter lange vannsklie opp til flere ganger(Les mer:HER) Spilte noen runder bowling, og ellers koste vi oss med nydelig mat i restauranten(les mer: HER) og ble servert årets første julemiddag på lørdagen. Jeg elsker Vestlia Resort, da det er like gøy for både store og små og et praktfullt familiehotell.

Gleder oss allerede til å komme tilbake, da tar vi med skiutstyr og utstyr til å stå i bakken. Du kan lese mer om Vestlia Resort // HER

Rakk ikke hjem fra innspillingen fra Sverige i tide nok til å delta på en promoreklame for Tv3… Det var dumt, men dessverre for meg, klarer jeg ikke å være på flere steder enn ett om gangen.

Min herlige sønn, Dennis Michael, har vært syk i tre dager(omgangssyke) men er heldigvis helt frisk igjen. Han skal sove over hos bestekompisen i dag etter skolen, så det gleder de seg begge veldig til.

Jeg reiser straks til Hvaler for å spille inn flere episoder til Tv-serien vi lager. Er tilbake i morgen og da har jeg fri resten av helgen. Gleder meg til å ha kvalitetstid med den lille familien min.

Glad jeg fikk med guttene mine på å shine hele leiligheten i går. Jeg fikk også vasket alle klærne som lå i skittentøyskurven. Elsker å ha det rent og pent hjemme, spesielt i helgene.

(Den gule genseren min finner dere // HER)

Jeg er så utrolig glad for at jeg fikk unnagjort viktige ting som regnskap, betalt regninger og sendt fakturaer i går. For å kunne bruke penger, må man tjene penger – det sa min mor<3

Er så utrolig fornøyd med regnskapsføreren min Merete, som holder til på View frilands. Merete er utrolig nøye,presis, streng og ekstremt hyggelig og kul! Akkurat som jeg liker det. Finnes nok av dårlige regnskapsførere der ute, slik det gjør i alle jobber, men trenger du en ordentlig bra regnskapsfører er View Frilands å anbefale på det sterkeste! Du kan lese mer om de// HER.

I morgen er det Black friday, da har jeg fantastiske tilbud og rabattkoder dere kan bruke på forskjellige butikker, så stay tuned! Noen av tilbudene varer hele helgen, så det er bare å glede seg.

Ikke glem at det snart er 1.desember, da er det ekstra hyggelig med en fin julekalender man kan åpne den første luken.

En av årets fineste julekalendere er fra Makestyle.no

Den inneholder produkter til flere tusen kroner som er like fantastisk som de ser ut til. Dere får 15% på kalenderen ved å bruke kode: «LINNI15» når dere kjøper den.Du finner den //HER 

(Den rosa genseren min finner dere //HER)

Må minne dere på at det er black week denne uken og har lagt ut flere tilbud til dere både på snapen min: «Meisterlinnii», og instagram story og feed: «@meisterlinni».

I dag får dere 25% på alle NLY brands frem til kl:10:00 ved å trykke //HER (Ny deal kommer etter kl:10:00;)

Håper det snør masse og regner mindre fremover, da blir det vakrere her til lands og mindre surt.

Ved å bruke «Linni20» får dere 20% på de lekreste bh’er, truser og annet lekkert undertøy fra Mymuse.no Du finner det // HER.

Ha en flott dag videre, så skriver jeg mer i morgen.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.