Vi åpner Luke 1

God første desember alle sammen!

Desember har alltid vært favoritt måneden min. Jeg tror det er fordi vi nærmer oss jul og da føles det ut som om de fleste blir mye hyggeligere med hverandre. Jeg er født 4.desember, det er kanskje derfor jeg er et ekte «vinterbarn» og elsker vinteren. Har alltid syntes det er noe magisk med desember, det er akkurat som om det ligger ekstra kjærlighet i luften og folk sprer mer glede rundt seg?! Ha,ha! Uansett hvor «gærn» jeg høres ut når jeg sier det, så mener jeg det!

Jeg skal spre glede til Dere ved å ha julekalender på bloggen min, hvor Dere kan vinne flotte premier hele desember.

I dag kan dere vinne fantastiske hudpleieprodukter fra Makestyle.no

Jeg har sverget til hudpleieserien fra Beaute Pasifique i 8 år, og kan med hånden på hjertet si at jeg aldri kommer til å bytte den ut, da den er en av hudprodukter som faktisk holder det den lover. Huden min føles silkemyk og glinser selv uten sminke takket være hudserien fra  //HER.

Jeg vil ALDRI reklamere for noe jeg ikke kan stå 100% god for. Har reklamert for denne hudpleieserien før og kun fått positive tilbakemeldinger på at dere er like fornøyde som meg – det gleder stort å høre!

I dag startet jeg med å bruke renseskum fra //HER Det er så deilig når det skummer i hele ansiktet, før jeg skylder det av med lunkent vann.

Nå som det er vinter og kaldt ute kan huden fort føles tørr, derfor bruker jeg peeling fra // HER.  

Jeg gnir ekstra godt i pannen, nesen og på haken. Skylder av med lunkent vann.

For at ikke huden skal føles sår, eller tørr etter peelingen bruker jeg fuktmaske fra //HER. Du kan la masken virke i 5-10 min, eller la den virke over natten. Skylles av med lunkent vann.

Til slutt tar jeg på en god ansiktskrem. I dag valgte jeg å bruke en ansiktskrem som inneholder vitamin A fra // HER.

Dette gjør jeg 1-2 ganger i uken og huden min føles helt fantastisk etter denne lille renseprossessen.

Alt du trenger å gjøre for å vinne fire fantastiske hudpleieprodukter fra Makestyle.no er å skrive «Jeg ønsker meg dette fordi…».

Vi trekker en heldig vinner i morgen tidlig, før jeg åpner en ny luke.

Lykke til folkens!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

76 kommentarer

 1. Jeg ønsker meg dette fordi jeg aldri har prøvd dette merket før! Jeg har hørt mye positivt om det, så vil gjerne prøve ut 💙

 2. Jeg kjøper bare sånne billig produkter. Hadde vært så gøy å prøvd dette merket. Håper jeg er heldig å bli trekt ut😊

 3. Jeg ønsker meg dette for min vinterføre gustne hud. Huden min skriker plei meg med noen bra produkter asap😍🎅🏻 Ha en fortryllende adventstid🙂

 4. Jeg ønsker meg dette fordi jeg trenger god hudpleieprodukter!

 5. Jeg ønsker meg dette fordi jeg aldri bruker hudpleieprodukter men burde gjort det.

 6. Jeg ønsker meg dette fordi jeg føler at jeg trenger det.

 7. Åh det hørtes fantastisk ut! Jeg ønsker meg dette rett og slett fordi jeg har slitt med kviser og urenheter i mangemange år og ønsker virkelig å finne et produkt som kan gi meg litt kontroll på ansiktet mitt som ofte kan være en selvtillitsknekker, selv om jeg har lært meg å drite litt i det, hehe! Disse høres jo hvertfall fantastisk ut ettersom du har brukt det i 8 år <3

 8. Keilin nicoline

  Jeg ønsker meg dette fordi jeg blir ekstremt tørr og flekkete i huden når kulda kommer, og fordi huden min ble helt annerledes etter jeg gikk gravid med sønnen min (7mnd). Har veldig sensitiv hud, å tøler nesten ingenting, og ble bare værre etter graviditet.

  God jul 😊

 9. Jeg ønsker meg dette fordi jeg trenger litt pleie til den trøtte, tørre og slitne huden min igjen❤️ Jeg savner å se den gløde 😍

 10. Jeg ønsker meg dette fordi huden min sårt trenger det! Det er kaldt å bo på Geilo 🤤 xoxo marielle

 11. Monica 🙂

  Eg ønsker meg denne fordi eg gjerne vil gi den til min kjære datter Maja som e veldig opptatt av huden sin ❤️

 12. Jeg ønsker meg dette fordi du bruker det og ser helt fantastisk ut!! Og hvem vil vel ikke ha en slik fantastisk hud og glød 😍

 13. Jeg ønsker meg dette fordi jeg fortjener det 😉 og fordi ansiktet mitt hadde hatt godt av noen gode hudpleie produkter!!

 14. Jeg ønsker meg dette fordi jeg har et fjes som roper etter bra hudpleieartikler. Men med julen for dør er det gaver og andre ting som prioriteres enn å bruke penger på meg selv. Krysser fingrene!
  Ønsker deg og dine er koselig førjulstid!

 15. Maria Tidemann

  Jeg ønsker meg dette fordi huden kunne trengt litt mer pleie enn det den får nå. Kunne vært en veldig hyggelig glede nå i eksamenstiden og være med på å gjøre sånn at man kan føle seg litt fresh :-))

 16. Jeg ønsker meg dette fordi det hadde vært super koselig å få kunne gitt dette til søsteren min som sliter veldig med huden. Hun har prøvd mange forskjellige produkter, så hadde vært gøy å se om dette settet hadde hjulpet 😊 Da hadde 2 sjeler blitt veldig glad 😊

 17. Jeg ønsker meg dette fordi huden min fortjener det 💙 😇 Ha en fin fin desember! ☃️

 18. Jeg ønsker meg dette fordi jeg har ligget rett ut etter en omfattende operasjon i 3 uker nå og ser ut som ei tynn og grå mus! Å nå ønsker denne jenta rett og slett å skinne litt igjen.

 19. Jeg ønsker meg disse produktene da de høres fantastiske ut💕Prøver lykken!

 20. Ønsker meg dette fordi huden min trenger det😊✨ Ha en fin bursdag og desember😍

 21. sliter veldig med tørr hud,har aldri prøvd denne serien før,så hadde vært gøy å prøvd😊

 22. Cathrine Johannessen

  Jeg ønske å vinne dette fordi jeg har slitt med akne og sår hud i flere år. Etter sterk isotretion kur fra hudlege e ansiktet mitt veldig tørt. Ønsker meg noe som virker, så jeg slipper å bli spurt om jeg er syk hver gang jeg går uten fundation.

 23. Jeg ønsker meg dette fordi jeg at jeg finne produkter som gjør huden min silkefin 😇

 24. Jeg ønsker meg dette fordi jeg aldri har prøvd disse produktene før!🎅

 25. Jeg ønsker meg dette for jeg er i alderen da jeg burde ta ekstra vare på huden min, og det er jeg ikke så flink til. Dette hadde vært en fin start!

 26. Sarah skogheim

  Jeg ønsker meg dette fordi jeg finner aldri noe bra til huden min.