Godt nytt år!

Hei alle sammen.

Godt nytt år!

Håper dere har hatt en koselig jul og en bra start på et nytt år. Jeg er tilbake på bloggen etter en liten pause, tenker derfor å oppdatere dere litt.

Nik og jeg hadde besøk av storebroren min Kjell Erik, på lillejulaften – det var superkoselig!

Jeg lagde lammeskank til middag og det falt heldigvis i god smak hos begge karene mine. Vi så selvfølgelig på <<Hovmesteren og Grevinnen>> og jeg lo like mye som da jeg så den for første gang?! Resten av kvelden spilte vi Tangera – det endte i hvert fall i full latter.

Julaften feiret Nik og jeg sammen med familien hans fra pappaen hans sin side.

Det var den tidligere stemoren til Nik, Theresa, som stod for all den gode maten, og det takket være Theresa sine kokkeskills. Vi  holdt på å pakke opp pakker til langt på natt og jeg koste meg veldig med alle som var der.

Det har ikke noe å si hva som lå under juletreet(selvom jeg fikk masse fint) det var hvem som var rundt det <3

I romjulen dro Nik og jeg til Geilo og bodde på et av favoritthotellene våres << Vestlia Spa Resort>>.

Vi fikk virkelig tid til å pleie kjærligheten de tre dagene vi var der.

Vi spiste flere nydelige middager i restauranten på Vestlia Resort, var på afterski en av dagene med mange gode venner, tok spa på hotellet vårt, spilte «kjæreste øl-bowling» noe som resulterte i at jeg klarte å kaste ballen feil vei en gang… men det var rett og slett fordi jeg glapp taket… Elsker at det bare er å ta heisen ned til enten bowling, spa, basseng, lounge, lekerom for barna, 60 m lang vannsklie for de som liker det, fantastisk restaurant osv. Det er ikke en ting Vestlia Resort ikke har å tilby for både store og små, familier og romantisk for par. Det er derfor jeg er så utrolig fan av dette hotellet. Det er like barnevennlig som det er romantisk for et par å dra til. Alt til sin tid og denne gangen ble det kun Nik og meg på tur, fordi Dennis var med pappaen sin hos besteforeldre.

Det ble noen deilige og late dager sammen, det trengte vi etter mye jobb og tid borte fra hverandre.

Gleder meg allerede til å komme tilbake. Du kan lese mer om dette fantastiske hotellet // HER

Vi fikk tilbake min herlige sønn, Dennis Michael, fra pappen hans 28.desember. Det var først da jeg kom i julestemning.

Storebroren min kom tilbake på middag til oss lille nyttårsaften, og da lagde jeg kalkun, potetmos, grønnsaker og hjemmelaget saus til oss.

Var veldig spent på om jeg klarte å lage sausen til Grandma like godt som henne, men i følge storebroren min smakte det helt likt?! Jeg ble så glad for at det ble så vellykket etter og ha stått på kjøkkenet nesten hele dagen. Det betyr mye at maten smaker bra da. Vi spilte Mario Kart mot hverandre og Dennis Mike klarte å vinne over alle tre. Jeg er fortsatt litt bitter over at storebroren min klarte å vinne over meg?! Gøy hadde vi det i alle fall. Etter at Dennis hadde lagt seg, hadde storebror og jeg mange gode og vonde samtaler om barndommen vår, men det var deilig å kunne snakke ut om alt! Kun han og jeg som vet hva vi har vært igjennom, så godt å snakke med en som virkelig forstår hvordan du har det inni deg. Vi så også på en film som heter << Pelé>>. Det var andre gangen jeg så den på under en uke, men jeg virkelig elsker den filmen. Tenk at fotball kan være så vakkert å se på når det spilles på måte som <<Pelè>> og Brasil gjør. Fantastisk historie som jeg anbefaler alle å se. Du trenger ikke en gang å være fotballinteressert for å se den.

Nyttårsaften feiret Nik, Dennis og jeg hos en av mine bestevenninner Henritette,  sammen med Joakim (forloveden hennes) og sønnen Deres Philip.

Jeg elsker kjolen jeg brukte på nyttårsaften. Du finner den // HER

Vi har vært venner i 16 år <3

Vi ble servert fantastisk god mat som Joakim hadde stelt i stand.

Det heter <<Raclette >>og er basert på at man smelter ost og kan tilberede maten akkurat som man selv ønsker. Det var både steinovn og grill på den vi brukte, så maten smakte helt amazing!

Det er noe av det mest geniale konseptet jeg har vært borti når det kommer til mat. Finnes ikke noe mer koselig enn å sitte å «grille» maten sin rundt et bord,sammen med folk man er glad i. Det anbefaler jeg alle å prøve.

Vi grillet biff, pølser, kylling, sjampinjong og smeltet ost. Poteter og grillede tomater hadde vi også til. Må heller ikke glemme å nevne sølvløken vi fikk servert – nam,nam!

Sønnen til Henriette og Joakim måtte legge seg tidligere enn Dennisen, da han er noen år yngre enn Dennis, men prins-Dennis og Theo, hunden til Henriette, storkoste seg med kule filmer, godteri og kos Vi lekte noen leker, blant annet brus-pong. Det var om å gjøre å kaste ballen i en av koppene med brus, bommet man måtte man drikke selv, traff man måtte den andre drikke. Han fikk bli med ut klokken tolv for å se på nyttårsrakettene. Det var magisk å se på himmelen fra Fornebu, da vi så raketter så langt øye kunne se. Ekstra hyggelig var det og få nyttårsnuss fra både sønnen og mannen min. Dennis Mike sovnet blid og fornøyd rett etter vi kom inn døren og var så stolt over at han klarte å holde seg til han hadde sett rakettene, det var jeg også <3

Verden beste ungen min <3

Dennis Michael er veldig glad i fadderen sin Henriette, og det skal jeg love dere er gjensidig. Supertanten sin det <3

Det ble en utrolig koselig nyttårsaften med fantastiske fine og gode mennesker.

Jeg synes det er deilig å starte på et helt nytt år! 2018 skal bli bedre enn 2017! Jeg har planer om å bli flinkere til å trene (for helsen min sin skyld), skal fortsette å jobbe masse ved siden av å være verdens beste mamma for Dennis Michael .

Jeg gleder meg til å se hva 2018 har å tilby.

Ønsker dere alle alt godt for det nye året.

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.