Dere får 20% rabatt!

God morgen!

En gladnyhet til alle hårelskere!

I samarbeid med @moodstudio gir vi dere 20% rabatt på farge og @moodstudio hair extensions ved å bruke kode: «LINNI» ved bestilling. Du kan bestille time i Oslo: 22 69 61 51 //  Asker: 901 85 026

De flinke frisørene hos MOOD Studio sørger for å gi deg drømmehåret + fargen du alltid har ønsket deg! Aldri før har jeg vært mer fornøyd med håret mitt enn det jeg er nå. Det er en kunst og få til den perfekte og riktige blondfargen til mine fargetoner, men Linda klarte å få den helt perfekt. Uansett hvilken farge du ønsker, fikser de det hos MOOD Studio.

Nik syntes at håret mitt er det blankeste, mykeste og fineste han har sett på meg. Han elsker å kose med håret mitt, så når det kommer fra han er det virkelig et kompelement!

Dette håret er av topp kvalitet og varer i 9 måneder. Du kommer til å elske det!

Superglad for å kunne gi dere 20% rabatt ut hele januar.

Du kan lese mer om MOOD Studio // HER

Håper dere ble glade!

Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.