Støl og litt brent.

Hei dere.

I dag er jeg så støl atte hjælp! Niklas og jeg skal begynne å trene kickboksing sammen, så vi dro innom <<Frontline Muay Thai Kampsportsenter>> for å sjekke det ut igår. Tok en ørliten treningsøkt sammen og det kjennes på kroppen i dag, for å si det sånn! Klarte så vidt å ta noen øvelser hjemmefra i dag, på grunn av at jeg var så støl, så det holdt mer enn nok med en 7 minutters økt. Deilig å være i gang, så håper det fortsette sånn. I morgen skal Nik og jeg ha vår første trening med kickboksing sammen og jeg gleder meg vilt mye. Deler bilder og forteller mer om dette i morgen.

Må ikke å glemme å takke alle som liker og har kjøpt sminke og parfymekolleksjoen min <<Glamour By Linni Meister>> Tilbakemeldingene fra Dere betyr alt og de har vært helt fantastiske! Dere er så snille!

Var spent på hva dere kom til å synes om kolleksjonen, men tydligvis elsker dere lukten på parfymen og fargene jeg har valgt på sminken. Vi var nesten utsolgt før jul, men heldigvis skal Depend, Sparkjøp, og enda flere parfymerier ta de inn. Det er så sykt gøy og jeg er så glad! Derfor skal jeg kjøre en konkurranse på bloggen min i morgen hvor flere av dere kan vinne produkter fra kolleksjonen min. Dere finner den på nett// HER og // HER.  

Jeg la ut på snapen min i dag (@meisterlinnii) at jeg lagde bananpannekaker til lunsj. Dennis Michael og jeg elsker de! Det er alltid så sykt mange som spør om oppskrift når jeg lager mat, så legger ut oppskriften på Bananpannekaker nok en gang her.

Bananpannekaker: 2 egg, 2 dl havregryn, 2bananer, 1 ts vaniljesukker, 1 ts bakepulver og 1 dl melk. Bland alt godt sammen. Bruk stekeolje i pannen og stek tre små om gangen. Husk å være tålmodig når du steker de på svak varme.   

Det er seriøst verdens enkleste og beste rett å lage.

Jeg sitter her og kjenner meg litt «støl» i ansiktet. Var hos <<Bærum plastikkirurgi>> i dag og fjernet noen små pigmentflekker i ansiktet mitt. Det finnes flere ulike årsaker til pigmentflekker, men den mest kjente grunnen er på grunn av kronisk eksponering for sol. De kan også oppstå ved svangerskap eller p-pillebruk.

Jeg har fjernet noen hos Dr.Bunæs tidligere og blitt strålende fornøyd med resultatet. Det er lettere gjort enn man kanskje tror. Dr. Jarl bruker en liten maskin som ser ut som en litt større penn som han så vidt brenner på pigmentene. Etter behandlingen danner det seg en liten skorpe som faller av etter ca en uke, og da forsvinner pigmentene helt. Han brukte under 30 sekunder i dag på å fjerne mine bittsmå fire pigmenter jeg hadde fått i ansiktet. Synes det er vakkert med skjønnhetsflekker, så misforså meg rett. Grunnen til at jeg fjernet mine er fordi jeg fikk de mest på grunn av solen og det kan være skadelig. Vil ikke risikere at de vokser, og i verste fall gir meg noe hudsykdommer. Ble superfornøyd, så derfor jeg nevner dette.

I morgen skal jeg ta bilder for favorittundertøyet mitt <<Mymuse.no>>. Dere får 20% rabatt ved å bruke kode: «Linni20» ved bestilling. Dette er rålekkert undertøy av topp kvalitet som er ekstremt digg å ha på seg. Kan ikke akkurat si at Nik klager når jeg har på meg undertøy fra Mymuse. Jeg elsker lekkert undertøy, spesielt nattkjoler og kimono. Gleder meg til å vise dere mine drømme- favoritter.

Legger ved et bilde hvor jeg har på meg kimono fra //HER og nattkjole fra // HER

Alle kvinner er flotte på hver sin måte, og verre blir man heller ikke i undertøy man føler seg vel i.

Nå må jeg legge meg!

God natt alle skatter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.